Publicitat

La consellera Rigau diu que "no hi ha negociació, hi ha diàleg" després de la trobada amb el ministre

Wert s'enroca

Wert, en una foto d'arxiu

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, s'ha reunit amb el ministre d'Educació, José Ignacio Wert, i altres membres del ministeri, per tractar sobre la reforma educativa proposada pel Govern del PP. Després de més de dues hores de reunió, Rigau ha assenyalat que "no hi ha negociació, hi ha diàleg".

Per la seva banda, Wert ha remarcat que "no s'han produït avanços materials, però les dues parts seguim compromesos a seguir parlant per arribar a un acord".

Rigau, que ha comparegut al Centre Cultural Blanquerna de la Generalitat a la capital espanyola, ha demanat sense èxit al ministeri que "retiri tot allò relacionat amb la llengua".

La consellera en funcions ha resumit que els principals punts de debat són "si la Generalitat ha de garantir una plaça en un col·legi privat perquè pugui tenir una oferta en català, atès que el model general és l'anomenat model d'immersió, i l'altre qui ha d'avaluar els alumnes per conèixer el nivell de rendiment".

"Hi ha una part dels raonaments jurídics que se'ns vol imposar que provenen del Suprem i que són anteriors a la LEC", ha defensat Rigau. També ha assenyalat que "ens hem emplaçat jurídicament a avalar el nostre posicionament".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 valeri torres, bna, 14/12/2012 - 17:36

Wert enrocat. Catalunya endavant. Independencia ja.

#4 Ramon, 8tv, o era Telesinco?, 14/12/2012 - 12:02

Si jo fos el Wertín Osborne em deixaria créixer els quatre pèls en guerilla i em dedicaria a fer Cròniques Marsianas, amb la loca d'en Punset, la madame Cuní i el seu ajudant Raholo.

#3 Tim, Bcn, 14/12/2012 - 09:25

Rigau diu que no vol negociar ... i qui s'enroca és Wert.. Guay, chachi piruli.

#2 Kim, Blanes, 14/12/2012 - 05:01

Bien, bien.

#1 Cecília, Salt, 14/12/2012 - 02:34

Com es posible que la UE permeti l'existència de posicions tan totalitaries com les d'aquest personatge. Que no en varen tenir prou amb el que va passar a Alemanya fa un bon grapat d'anys?

#1.1 català, bcn, 14/12/2012 - 13:32

La UE és una farsa igual que la ONU

#1.2 Tim, Bcn, 14/12/2012 - 15:11

"Lamentablemente los niños catalanes hablan castellano en el patio". (Duran i Llieda). Supera eso, Wert. Esta grabado. Lo llevaremos a la UNesco a ver qué opinan de posiciones totalitarias que atacan la libertad del niño a hablar le lengua que quiera.