Publicitat

Puigdemont promou la web del Govern de la República malgrat que només va durar vuit segons

Wishful thinking

Pàgina d'inici de la web

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha difós al seu compte de Twitter la web “Govern de la República” amb el hashtag #RepublicaCatalana. El continguts de la pàgina www.governrepublica.org són els mateixos de l'antiga “Govern legítim”, que ja ha estat desactivada.

El nou enllaç inclou un apartat sobre notícies i dues adreces de correu electrònic, una per les relacions amb la premsa i una segona per enviar missatges de suport als exmembres del Govern que es troben a Brussel·les. Respecte a l'anterior pàgina, es manté tota l'estructura menys la part destinada als exconsellers.

A l'inici de la web, hi ha un text que explica que la pàgina es crea “atesa la situació d’indefensió jurídica i institucional del Govern legítim de Catalunya davant l’agressivitat política i judicial de l’Estat espanyol”. “L’Associació de Juristes Drets donarà cobertura legal a l’Oficina del Govern legítim de Catalunya, l’ens d’informació oficial del president, vicepresident i dels consellers del Govern sorgit democràticament de les urnes el 27 de setembre de 2015”, afegeix.

El delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha anunciat que l'Executiu central ja ha portat davant la fiscalia el nou espai web i l'ha qualificat de “despropòsit” i “esperpent”. Millo ha afirmat que la pàgina és un intent per “mantenir viva una ficció que avui en dia, a ulls de tothom, no deixa de ser un esperpent que ataca directament la imatge i la dignitat de les institucions de l'autogovern de Catalunya”.

68941-puigdemont.jpg

30 Comentaris

Publicitat
#20 Mestres de la ciencia ficció, Andròmeda, 13/01/2018 - 18:55

Isaak Asimov i Puigdemont, i no precisament en aquest ordre.

#19 Rodejet, Barcelona, 13/01/2018 - 13:03

El problema és que a la dictadura se l'hi ha escapat la detenció del President Puigdemont. El Régimen voldria tenir a la presó al Presidnet i al Vicepresident, la reta és xerrameca. Puigdemont podria ser president sense problemes, però la Dictadura el vol a la presó, però és no pot fer el ridícul a Europa per això va retirar l'euroordre.

#19.1 Catilina, Gades, 13/01/2018 - 14:46

Colajet/frigopie deja de decir sandeces y trae mis PANTUFLAS y el diario, que quiero estar informado de las diatribas de fotito, digo de Puigdemont.

#18 zeppelin74, bcn, 13/01/2018 - 12:44

Aquest tipus necessita un psiquiatra urgentment.

#17 joan, manresa, 13/01/2018 - 12:28

El Casal,12,22 h.--Sr.President.,no dongui mes carnassa als voltors.,compti fins a 100,agafi aire (no contaminat) i decideixi amb sentit de País,no amb somnis de poca volada,Catalunya no es mereix axó .Prou ya de fer el somiatruites.,Ens cal dossis de realisme ,seny i d'amor per Catalunya. Sr. President no provoquem mes comentaris repugnants....

#16 Tabarnia is not Catalunya, Osetia del sur, 13/01/2018 - 08:47

Valeee pues ahora mismo Tabarnia y la Gente juegan a lo mismo

#16.1 Purria Espanyola, Bcn, 13/01/2018 - 11:46

Llibertat Yoyas,el preso de Tabarnacani