Publicitat
Política · 23 de Gener de 2019. 09:40h.

Wyoming critica la personalitat "erràtica" de Puigdemont

"Porta al Constitucional als seus socis d'ERC i al mateix temps els ofereix concórrer junts a les eleccions europees"

El presentador d'El Intermedio a La Sexta, Wyoming, ha ironitzat sobre el fet que Carles Puigdemont hagi denunciat Roger Torrent (ERC) davant del Tribunal Constitucional per la decisió de la Mesa del Parlament sobre la suspensió dels diputats. Wyoming, en un gag, ha caricaturitzat a Puigdemont com a Gollum, personatge de 'El senyor dels anells' que pateix trastorn de la personalitat.

El presentador, que en diferents ocasions s'ha mostrat favorable a un referèndum d'autodeterminació a Catalunya, ha mostrat la seva estranyesa pel fet que "Carles Puigdemont porta al Constitucional als seus socis d'ERC i al mateix temps els ofereix concórrer junts a les eleccions europees de maig. Doncs crec que només puc dir olé, olé i olé, senyor Puigdemont".

"Us estareu preguntant, per què actua d'aquesta manera erràtica? És que és un triler de la política? O és que en realitat té doble personalitat i és capaç de pensar una cosa i la contrària? Així és! Perquè després d'un any a Bèlgica, Puigdemont ha canviat: ja no és el Molt Honorable President Carles Puigdemont i Casamajó. Ara és 'Puigdegollum, el Señor de los Lacillos'".

En el gag, Wyoming ha mostrat l'expresident com al personatge trastornat de la novel·la de Tolkien, atrapat en un debat interior d'amor-odi al TC i ERC. El presentador dibuixa un Puigdemont obsessionat per mantenir el seu "tresor" a qualsevol preu. Però aquest tresor no és la República Catalana, sinó la seva acta de diputat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Victor, Barna, 23/01/2019 - 21:11

Que dice este multimillonario, que se vaya a dar lecciones a su casa

#9 Tirant, Bcn, 23/01/2019 - 20:52

Aquest paio no m'interessa per a res ...

#8 Conxita, Barcelona , 23/01/2019 - 20:24

Es posible deixar de rebre aquesta porqueria?

#7 Muratatalea , Por ahí abajo , 23/01/2019 - 18:29

Sr. Wyoming, váyase vd. a tomar por donde amargan los pepinos... después de la cancha que les ha dado en su programa ahora viene en plan guay.. ¡venga ya...!

#6 pepe, andorra, 23/01/2019 - 14:13

de verdad alguien ve y se rie con los chistes tan malos q hace el Sr. Monzon este? Pero si es un vendido al poder establecido, un comunista rico propietario de mogollon de pisos q va dando lecciones de progresismo cuando es lo mas reaccionario q pueda haber......Si eso es humor, yo soy el papa de roma. Es el bufon de roures, nada mas.