Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2018. 19:27h.

Xavier Domènech se'n va fart de Colau

El líder dels Comuns plega del Parlament

Xavier Domènech se'n va fart de Colau

El cap de llista de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, ha deixat tots els càrrecs, tant de partit com al Parlament. El dirigent ho ha anunciat a través del seu compte de Facebook.

En una publicació a Facebook, ha assegurat que està "esgotat políticament i personal" i creu que "és l'hora de donar pas a noves persones amb idees fresques i l'energia necessària per dur a terme els reptes que el país demana els pròxims mesos".

"En aquests anys he assumit un conjunt de responsabilitats en una etapa de construcció de grans consensos que m'han esgotat políticament i personalment. Tot i això, segueixo estant orgullós de tots i cada un dels moments que hem protagonitzat col·lectivament. Unes responsabilitats que s'han carregat en excés sobre les esquenes de la meva família. I sense ells tampoc no sóc res. Ara és hora de retornar-los tot el temps que els hi he manllevat, que ha estat, injustament, molt" ha escrit a la xarxa social.

La militància de Catalunya a Comú havia ratificat a Domènech i a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, com a coordinadors generals de la formació el passat mes de juliol.

Xavier Domènech ha comunicat aquest vespre a la Comissió Executiva del partit la decisió. Catalunya en Comú, en un comunicat, ha mostrat el "seu profund agraïment pel gran compromís i la feina immensa que Xavier Domènech ha dedicat al projecte dels comuns, al qual ha contribuït com pocs al seu naixement i creixement, impulsant-lo com a alternativa de canvi per a la majoria social.

L'executiva de la formació i el grup parlamentari es reuniran en els propers dies per tal d'analitzar la situació i prendre les decisions oportunes.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#20 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo, 05/09/2018 - 17:23

Repito, que parece que e-noticies, se ha olvidado de publicarlo...

Está claro, el númerito del morreo que te pegaste con el amado lider ha sido gafe, ¿no sabes que Pablo es un cenizo...?
¿Por cierto ya te invitó a tomar el té en su "torre"? ...de Vallekas a zona pija, todo por "la gente..."

#19 Aclaración, Barcelona , 05/09/2018 - 10:38

¿A que no saben ustedes quién es el primer animal que abandona el barco en caso de naufragio ?

#19.1 Alejandro, Barcelona, 05/09/2018 - 19:48

También se puede abandonar el barco cuando las acciones del "capitan" chocan con tu ética y honorabilidad.Por tanto si no puedes cambiar las acciones equivocadas del que manda, lo mejor es no seguir la travesía y bajar del barco en la próxima escala

#19.2 pepe, andorra, 07/09/2018 - 14:18

ser una rata asquerosa no implica no ser intuitivo o inteligente y tener visión de lo q puede ocurrir y lo digo por las ratas no por el interfecto en cuestión......

#18 Ramon, Terrassa, 05/09/2018 - 09:30

No me gustan los discursos de capellanet de los podemíticos, pero reconozco que este parecía tener al menos algunas neuronas activas. Ahora, por la ley de Murphy, pondrán en el cargo a la Chicharela o al Asensio. No dan para más.

#17 Josep Castells, L'Esquirol, 05/09/2018 - 09:16

Llegint la noticia... em podeu dir a quin article o altra noticia correspon l'encapçalament?

#16 arm, figueres, 05/09/2018 - 08:39

fart de colau o potser també de l home de Colau