Publicitat
Política · 13 de Juny de 2019. 17:13h.

Xavier Melero: “no són presos polítics”

“Tampoc és un judici polític”

L’advocat de Joaquim Forn, Xavier Melero, ha considerat aquest dijous en una entrevista a Rac1 que els líders independentistes en presó preventiva no són “presos polítics” ni tampoc que el judici del procés celebrat al Tribunal Suprem sigui una causa política.

A la pregunta de si canviaria la seva opinió en cas que els processats fossin condemnats per rebel·lió, Melero ha explicat que “jo m’hi he trobat al llarg de la meva vida amb moltes resolucions judicials que he considerat injustes i, aleshores, com a professional, hi he anat al sistema de recursos i he intentat combatre-les”.

“Però per què és política aquesta i no la d’un senyor desconegut, sense capacitat d’accedir als mitjans de comunicació, que també ha patit resolucions arbitràries per part del tribunals? Una cosa és el judici polític i la sentència política, i una altre cosa és la injustícia fonamentada amb una deficient comprensió tècnica del codi penal”, ha conclòs l’advocat de Joaquim Forn.

Xavier Melero
Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#17 Casandra, BARCELONA, 14/06/2019 - 13:32

Pues claro¡

Aquí se creen que por repetir una mentira hasta el aburrimiento van a instaurarla como verdad.

Es inadmisible que tras pruebas y declaraciones durante 4 meses se siga insistiendo en que son presos políticos. Y si pensamos en el dinero malversado, vergonzoso.

Un lúcido valiente. A ver si siguen apareciendo....

#16 bruce, Ourense, 14/06/2019 - 12:55

A este no le vuelven a entrevistar allí...

#15 Fierecita, Montgat, 14/06/2019 - 08:41

Pues claro que no es un preso político.
¡ Es un golpista preso ! que además se ha pasado todo el tiempo amezando con cazar a todo ciudadano que no fuera de su cuerda.
Vamos Melero, que no es necesário que nos digas quies es este tipo.

#14 Oriol, BCN, 13/06/2019 - 23:39

Uns presos detinguts per les seves idees serien clarament "presos de consciència". El que passa és que no hi ha, que jo sàpiga, una definició clara de "pres polític". Per descomptat, Junqueras i companyia són a la presó per una actuació política, no per corrupció ni per assetjament sexual, però la valoració d'aquesta actuació pot varia

#13 Catañol, Girona, 13/06/2019 - 21:04

A este no le invitan al FAQS...les desmonta los magitruki.