Publicitat
Política · 29 de Desembre de 2010. 13:24h.

Xavier Sardà, també a Palau

El periodista va demanar el vot per Montilla en el míting final del PSC

Xavier Sardà, també a Palau

Xavier Sardà, amb Artur Mas, al Pati dels Tarongers

El periodista, Xavier Sardà, que participa en programes de TV3 i és un dels tertulians de Manel Fuentes a El Matí de Catalunya Ràdio, ha assistit a la presa de posessió del consellers d'Artur Mas. Posteriorment, ha participat en la recepció que s'ha fet al Pati dels Tarongers per saludar el nou president de la Generalitat, Artur Mas.

El periodista va demanar el vot per Montilla en el míting final de campanya del PSC al Sant Jordi, en un vídeo en el que una sèrie de personalitats com la model Judith Mascó o el periodista Enric Sopena, properes al partit, demanaven el vot per al PSC.

A més, durant la seva participacó en el programa Sálvame de Telecinco, Sardà va revelar el seu vot per a José Montilla en les passades eleccions a la presidència de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Eduard, Badalona, 29/12/2010 - 23:51

Aquest caragirat es canviarà de camisa tantes vegades com convingui. El mateix faran els de La Trinca. Allà on olorin diners, allà estaran. I sempre hi haurà qui els hi riurà les gràcies (?). I es clar, presumiran d´esquerres.

#18 Ramon, Barcelona, 29/12/2010 - 22:40

Ara torna a escriure's el nom amb ics i el cognom amb accent obert? A Crónicas Marcianas no ho feia pas. Jo era més del Mississipi, tot sigui dit. Oh, aquell Nadal del cuidadín, cuidadín!

#17 Paradox, Lleida, 29/12/2010 - 21:45

COM A TOTS ELS REGNES, EN AQUEST CAS LA GENERALITAT HI HA D'HAVER UN BUFÓ I MIRA PER ON JA EL TENIM AQUI.

#16 Francesc, Badalona, 29/12/2010 - 21:22

Jo no sé quina notícia és que en Sardà s'hagi colat en aquest acte? No hi ha gent més interessant?

#15 Ramon, Barcelona, 29/12/2010 - 19:20

Ara que s'acabarà la menjadora sociata, tites, tites, hi haurà cua d'exsicaris de Nicaragua per fer-se el catalanista de tota la vida. Jo de CiU recuperaria la idea de les línies vermelles dels grapalluts d'Esquerra. El comissari Sopena ni que s'aprengui de memòria les Tombes Flamejants!