Política · 3 de Febrer de 2020. 11:21h.

Xerrada d'un ex grapo a Lleida

El PP demana suspendre l'acte perquè es fa en dependències de la Generalitat

Xerrada d'un ex grapo a Lleida

La presidenta i regidora del PP a Lleida, Marisa Xandri, ha instat el delegat del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Vidal Vidal, a suspendre la xerrada-debat que ha organitzat la Plataforma Llibertat Pablo Hasel a l'alberg Sant Anastasi de Lleida el proper divendres.

Xandri ha manifestat que, “tenint en compte que aquest és un alberg gestionat per la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya i l’Agència Catalana de Joventut no pot donar cobertura a Paco Cela Seoane, històric membre dels GRAPO i condemnat per terrorisme”.

L'exdiputada exposa en un comunicat que "el govern de la Generalitat pot utilitzar les seves instal·lacions per actes que l’únic que fan és generar odi i qüestionar el nostre Estat de Dret". “Respectem el dret a manifestar-se, a reunir-se i a fer mítings antifeixistes però no en dependències públiques que paguem entre tots”, ha conclòs Xandri.

5135-cartell.jpg

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Ñordo de Tabarnia, bcn, 03/02/2020 - 14:00

Y Pio Mia que era, Marisa? Pues el historiador de cabecera de tu partida.
Cada vez que utilizas un martillo le homenajeas a Pio

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/02/2020 - 13:55

No se perque us sorpreneu

Haurieu de recordar la fascinacio per l´internacionalisme proletari de l´Antiga Casa Pujol i el seu agermanament amb el Sindicato de Obreros del Campo del Gordilllo solemnitzat a la manifestacio conjunta de Llacistes Contra els Bocatas de Calamares cel.lebrada a Madrit el 2019 i transmesa amb tot luxe de detalls per TV3

#1 no soy nadie, barcelona, 03/02/2020 - 12:11

El "blanqueo" de terroristas que suele comentar el sr Rius, en vivo y en directo

#1.1 Ñordo de Tabarnia, bcn, 03/02/2020 - 14:00

Y un martillo de Pío!!!!!!!