Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2020. 10:14h.

Ximo Puig proposa un Govern entre Esquerra i el PSC

El president valencià elogia els “missatges de 'realpolitik’” dels republicans

Ximo Puig proposa un Govern entre Esquerra i el PSC

El president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, en una entrevista a Ràdio 4, no ha descartat un Govern entre el PSC i ERC i ha manifestat en aquest sentit que “si hi ha un programa compartit per a quatre anys, tot ha d'estar obert".

Puig, que avui s’ha de reunir amb Pere Aragonès, ha reclamat fer un executiu "sòlid, estable i que garanteixi la sortida de la crisi". "Crec que ERC està llençant missatges de 'realpolitik' i això és positiu”, ha afegit.També ha manifestat que la independència unilateral és una “via tancada que no porta enlloc”, a més de considerar que la mateixa es "negativa per a Catalunya i el conjunt d'Espanya”. El president valencià creu que la independència no és una "urgència" per a la societat catalana.

Finalment, ha elogiat que Pedro Sánchez “està sent audaç” amb els polítics presos. “Està obrint espais", ha dit tot recordant la reforma del delicte de sedició al Codi Penal. Puig demana “normalitzar la vida a Catalunya". "És una qüestió bàsica per a la convivència", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Marta, Girona, 01/12/2020 - 20:14

I el mes trist és que es creuen progressistes...

#10 Marcial, Santa Coloma, 01/12/2020 - 17:21

Y lo dice tan tranquilo, cogobernar con los que quieren cargarse el pais. Impasible, sin que le caiga el gato pardo que dormita encima de su cabeza.

#9 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 01/12/2020 - 17:01

Que dice Timo Puig que los Regolpistas están mandando “missatges de 'golpo-litik’”. Claro, de qué otra cosa iba a ser si son Regolpistas. Me parto con el Timo. Je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je

#8 click , Barcelona, 01/12/2020 - 14:08

Los socialistas españoles ya empiezan a poner sus sucias manos en Cataluña.

#7 marc, barcelona, 01/12/2020 - 13:44

Calla tonto, que le vas a fastidiar la estrategia a iceta, que para volver a engañar y tomar el pelo a sus votantes sale con la historia que no pactara con separatistas y blablabla como hacen siempre los sociatas cada vez que se acercan elecciones, hasta se rebajan a hablar en castellano para conseguir su voto y sales tu a fastidiarles el engaño.