Política · 13 de Maig de 2010. 08:44h.

Xiulada a Hereu al Palau de la Música

El públic reacciona contra l'alcalde de Barcelona durant el concert d'homenatge a Moncho

Xiulada a Hereu al Palau de la Música

Hereu, durant una Festa de la Rosa del PSC

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, va rebre una gran xiulada del públic durant el concert de Moncho al Palau de la Música, quan el cantant va esmentar la seva presència en l'acte. Moncho celebrava els seus 50 anys de carrera musical, i a manera d'homenatge, va estar acompanyat de diversos amics de professió, entre ells Joan Manuel Serrat, Antonio Carmona, Sergio Dalma, Diego 'El Cigala' o Josep Mas, que han interpretat amb Moncho alguns dels seus boleros. Moncho, d'origen gitano i nascut a Gràcia, va començar a cantar boleros als 12 anys.

Moncho va cantar en solitari "Rosó", cançó emblemàtica catalana. Amb Sergio Dalma va interpretar "Contigo aprendí" i "Bailar pegados", amb Antonio Carmona "No ha sido un sueño", una col.laboració del disc que va gravar amb Ketama, i "Llévatela".

Amb Josep Mas (Kitflus) i la seva dona, Joana, va cantar "Bésame Mucho". Moncho no s'ha plantejat la retirada, està considerat per molts companys de professió com "un home que mai desafina", i conserva la seva veu i amb ella "l'acceptació del públic"

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 sulfuro sulfuro, Barcelona, 14/05/2010 - 11:11

Estamos hartos de que Hereu se pitorree de nosotros y el colmo es este show de consulta por lo que no es extraño que el pitorreador sea pitado.
Los barceloneses no nos merecemos un alcalde manirroto y manipulador.
Ganará C (salvo trampas) por rebelión

#19 Jep, Catalunya, 14/05/2010 - 00:16

Res, jo encarregaria la reforma aquesta tan vital i necessaria al Bartu i al Luigi i llestos, no se'n parli més.

#18 Francesc, Barcelona, 13/05/2010 - 20:28

No fa estrany que el xiulin, al sr. Hereu. La consulta aquesta de la Diagonal és una autèntica vergonya. Un pot votar dos o tres vegades i no passa res! Les consultes per la independència són molt més serioses!

#17 José Ignacio, Barcelona, 13/05/2010 - 20:02

Este hombre no piensa dimitar YA. En EE.UU. a un político que miente (como Hereu) se le hace dimitir immediatamente, aunque sea el Presidente !!

#16 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 13/05/2010 - 17:57

A Hereu le crecen los enanos últimanente. El que va loco promocionandose por lo mal que le van las encuestas, le silvan en los actos y la consulta de la Diagonal le va a salir el tiro por la C de culata.