Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2009. 17:24h.

Xiulada a la Falange

Una pedrada ha esquerdat un dels vidres d'un autobús del grup ultradretà

La concentració simultània d'un miler d'independentistes i un centenar de membres de la Falange separats per un important dispositiu de seguretat ha acabat sense incidents.

Els crits, xiulets i consignes dels independentistes que envolten la plaça on es concentren els membres del grup d'ultra dreta ha ofegat la concentració de la Falange en protesta de la consulta sobre la independència de Catalunya que aquest diumenge celebra Arenys de Munt.

Al grup d'independentistes s'hi ha barrejat gent de totes les edats i els balcons i terrats de la plaça estant plens de gom a gom de veïns.

Tres autocars amb entre 160 i 200 falangistes han arribat a Arenys de Munt per la manifestació que ha de començar a la plaça Catalunya d'aquesta població. Josep Ximenis, representant dels organitzadors de la consulta.

Centenars d'independentistes han bloquejat durant gairebé una hora la sortida dels autobusos que han traslladat els membres de la Falange i han obligat els Mossos d'Esquadra a canviar el recorregut previst per on havien de marxar els autobusos. S'han llançat pedres i diversos objectes que han esquerdat un dels vidres d'un autobús tot i que no hi ha hagut ferits. Malgrat que s'han viscut moments de tensió no hi ha hagut cap detingut.

Publicitat
Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#66 Xavier, Arenys, 14/09/2009 - 11:26

Tres autocars? 200 falangistes? per favor, això no és periodisme.... menys mal que això no ho llegeix quasi ningú...es que ni tans sols vau enviar un corresponsal.
Eren 1 autocar i un microbus. Eren 72 falangistes, els que hi erem davant els vam contar.

#65 FERRAN, BARCELONA, 14/09/2009 - 10:38

Crec que s\'estan escalfant massa els ànims precisament en un moment que demana molt de seny. Feixisme; ho vaig veure a la banda falangista.... i també a la independentista. Ara bé, pel que veig, per molts, hi ha feixismes bons i dolents.

#64 ., BCN, 14/09/2009 - 10:22

Josep Antoni, Barcelona: Vuestra 'sangre' sólo está llena de carajillos.

#63 per a la cabra de Llinars, Bcn Blaugrana, 14/09/2009 - 09:47

nassos? anar en contra d´una consulta no vinculativa? quins demòcrates, molt amenaçar i a l´hora de la veritat eren 60 marginals que molts ni s´aguanten els pets.

#62 Endavant josep antoni, Bcn, 14/09/2009 - 09:46

josep antoni, com si la vols vessar tota, desangrat, a veure si tens pebrots!
Rasca - no t´ho creus ni tu, els c´s i els espanyolistes rancis us haguessiu
encarregat de que sortís a totes les notícies. Ets un bocamoll.