Publicitat
Política · 22 de Juny de 2018. 22:14h.

Xiulets a Torra a Tarragona

Durant la inauguració dels Jocs del Mediterrani

Xiulets a Torra a Tarragona

Quim Torra, al costa de Pedro Sánchez, a la tribuna d'autoritats

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha estat xiulat durant la inauguració dels Jocs del Mediterrani, quan l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha pronunciat el seu nom, tal i com es pot veure en el vídeo.

Ballesteros ha destacat que “els jocs són el treball de la suma de les diferents institucions i de la lleial col·laboració entre totes elles”. “Els mateixos valors representen el moviment olímpic: construir, respectar, guanyar junts”, ha manifestat, alhora que ha subratllat que aquests valors “ens han permès superar totes les dificultats”.

L’alcalde de Tarragona també s’ha referit al refugiats que arriben a Europa per demanar que “no s’apagui mai la llum de la solidaritat humana, perquè quan aquesta oscil·li, la barbàrie reapareix”. “Tarragona, una ciutat que ha conegut l'estigma de la guerra i que sap que és l’èxode, no pot tancar els ulls a aquesta realitat”, ha assegurat Ballesteros.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#33 Albert, BCN, 23/06/2018 - 14:12

Me encanta la bajada de pantalones de los indepes... tanto que decian y mira donde esta el Torra... jajajjaa al ladito del Presidente y el Rey de España. Si es que a la hora de hacer el ridiculo y mostrar las contradicciones no hay quien les gane.

#32 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 23/06/2018 - 14:09

Supongo que los independentistas estarán plenamente satisfechos ante tan clara muestra de “libertad de expresión”.

#30 Paganini català, Fart dels llunatics, 23/06/2018 - 13:23

A aquesta xusma separatista no hi ha qui l'entengui, si ho fan els és llibertat d'expresió si ho fan els altres és public seleccionat, que mal perdre que tenen.

#29 OVNI, ELX, 23/06/2018 - 11:41

"Els Mossos han aturat els CDR camí de casa i els han identificat. Els feixistes de Vox són dins de la inauguració amb entrades gratis."

Jordi Salvia

#29.1 Esplugüenç, Esplugues del Llobregat, 23/06/2018 - 14:13

Els CDR (comands de repressió) sí que son feixistes, sempre lluitant contra els actes culturals i contra la llibertat d’ecpressió.

#28 OVNI, ELX, 23/06/2018 - 11:12

Ens estan donant moltes sorpreses els tribunals europeus. A Espanya s'ha construït un dret penal d'autor contra el procés. S'ha creat un nou delicte de desobediència, un nou delicte de malversació, un nou delicte de rebel·lió. No existien aquestes tipificacions de delictes de la manera en què s'estan aplicant.

Mercè Barceló, jurista

#28.1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 23/06/2018 - 14:15

Clar, OVNI, perque la justícia espanyola serveix al PP, Oi? O porser a Urdangarin? Ups! Que ja no us quedan arguments...