Política · 19 de Juny de 2008. 20:07h.

Xiulets i aplaudiments per Saura a l'escola dels Mossos

La Policia de la Generalitat es desplegarà per tot Catalunya 25 anys després de la seva creació

El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha presidit a Mollet del Vallès (Vallès Oriental) l’acte de cloenda i lliurament de diplomes del Curs de formació bàsica 2007-2008 de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) a 1.145 nous Mossos d’Esquadra i 510 policies locals de 145 ajuntaments catalans. Saura, abans de fer el discurs, ha rebut xiulets -que s'han alternat amb aplaudiments- de part del sector del públic, format majoritàriament per familiars dels nous membres del cos.

El conseller d'Interior ha destacat el simbolisme que té la graduació dels mossos d’avui: es compleixen 25 anys de la Llei de creació del cos autonòmic de policia, es celebra el desè aniversari del traspàs de les competències en matèria de trànsit i enguany s’acabarà el desplegament territorial. La 21a promoció, en efecte, finalitzarà el desplegament territorial dels Mossos d’Esquadra a tot Catalunya, 25 anys de la creació del cos, 25 anys després de la primera promoció i 10 anys de l’assumpció de les competències de trànsit.

D'altra banda, degut a la calor que ha fet durant l'acte a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, han estat nombrosos els desmais i les lipotímies dels nous diplomats. En aquest sentit, la majoria d'afectades han estat dones.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Eduard, Castelldefels, 20/06/2008 - 14:00

Renoi, quina cara de pelicula fot l'Irresponsable!. Ja tenim una feina per a eel: prota de la propea serie de Nissaga de Poder! Li escau

#7 Ricard, Renillars, 20/06/2008 - 11:48

En alguns moments de l'acte es va escoltar crist de Saura dimissió. Ha quedat una altra vegada palés el profund malestar que hi ha a les bases dels Mossos i dels seus familiars. Enhorabona als aptes de la nostra policia. Els millors dels nostres fills .33

#6 Jo, Granollers, 20/06/2008 - 09:57

Tingueu respecte per aquests nois i noies i per nosaltres els familiars. No es cap vergonya desmaiar-se després d'estar més de 2hores sota un sol de justicia i calor i els nervis, dret sense moure't. Felicitats als nous 1655 agents que es van graduar ahir

#5 Ferran, Bna, 20/06/2008 - 01:42

I quin altra cosa poden rebre aquest parell de personetes!, quin respecte pot transmeter la seva manca de prepàració i formació per conduir un poble?, cap on va Catalunya?, on ens esta portant el Trippy?

#4 josep, cerdanyola, 19/06/2008 - 23:08

S´ha xiulat Saura i Montilla. Més a Saura. Entre altres coses per arribar mitja hora tard, mentre alguns mossos es desmaiaven, despres d´estar 2 hores sota un sol de justicia. Saura dimissió.