Publicitat
Política · 12 de Juliol de 2012. 15:21h.

Xup-xup d'eleccions anticipades

Rivera revela que Mas amenaça amb avançar-les, però Homs ho nega

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha revelat que "Mas ha dit que si fracassa el procés convocaria eleccions anticipades". "Ja sé que li han preguntat a la senyora Camacho, però ja els ho dic jo", ha afegit amb contundència.

Rivera ha advertit que "és una amenaça: si no aprovem el que ell diu convoca eleccions", però ha assegurat també que "si les convoca, qui fracassa és ell".

El president de Ciutadans ha deixat clar també que el pacte fiscal era una aposta del president de la Generalitat i "si fracassa, el fracàs serà d'Artur Mas". "Si algú és responsable del pacte fiscal és Artur Mas", ha reiterat.

Albert Rivera ha considerat que "Mas és lliure de convocar eleccions anticipades", però que "el senyor Cascos va fer-ho i ja sabem el que ha passat".

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha negat en canvi que s'hagi parlat d'eleccions. "No ha sortit en cap moment" ha assegurat. Homs ha manifestat que havia quedat "estupefacte" quan ha sentit Rivera.

Quan una periodista li ha recordat que la president del PPC, Alicia Sánchez Camacho, també havia tret el tema ha contestat, en to irònic, que "doncs em dec haver perdut una part de la reunió".

El portaveu ha reiterat que "no estem en aquest escenari" i que "tinc la convicció el president no ho ha plantejat en aquestes termes".

Imatge de la cimera
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#12 manel, lladurs, 13/07/2012 - 17:34

Que les avanci, que l'enviarem a l'INEM.
I després a votar REVOLTA GLOBAL, Humanistes, o partits alternatius.

#11 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 12/07/2012 - 20:57

Tan de bo s' anticipin!, almenys tindrem clar quina classe de governants volem per al nostre país, això sí, amb majoria suficient per poder governar tal i com s' ha de fer i afrontar amb rigor els entrebancs vinents. Fa dies que el nostre President ho fa sonar, a Madrid ja tenen el culet apretadet

#10 kimet, bcn, 12/07/2012 - 19:24

Si escanya no vol el pacte fiscal evidenment ens cal convocar eleccions anticipades vist que no es pot asolir l'objectiu de govern pero el proper objectiu ja no serà un pacte fiscal sino l'autodeterminació.

#9 angelito, barcelona, 12/07/2012 - 18:37

¿Y ya hay dinero, antes del pacto fiscal, para pagar el coste de una elecciones anticipadas? Claro que a Mas igual le pasa como a Cascos, que no ha tenido que pagarlas, ya las pagará otro. Igual que hicieron Montilla y Castells con los 7 mil millones.

#8 Maria, Barcelona, 12/07/2012 - 17:38

Doncs ja tarda!!!!! Té el meu vot per adelatar-les, per res més. Visca PxC