Publicitat
Política · 26 de Gener de 2011. 14:52h.

Yamaha, el primer repte de Mena

UGT demana al conseller que que negociï amb la multinacional

Yamaha, el primer repte de Mena

Francesc Xavier Mena

La UGT de Catalunya exigeix al conseller d’Ocupació i Empresa, Francesc Xavier Mena, que "faci asseure’s la direcció de Yamaha amb les parts implicades (sindicats i administració), per trobar una sortida negociada i profitosa tant per als treballadors i treballadores de la multinacional japonesa com per als interessos econòmics i socials del nostre país".

El sindicat vol recordar que la planta de Palau Solità i Plegamans "està infrautiltzada i actualment només fabrica un total de 30.000  motocicletes, quan disposa d’unes instal·lacions i maquinària preparada per a produir-ne 120.000, és a dir, quatre vegades més".

A més, la plantilla de Palau-Solità i Plegamans "és jove –la mitjana d’edat dels treballadors i treballadores és de 40 anys-, i té la formació òptima per a tirar endavant el producte".

Per tot això, la UGT de Catalunya exigeix al conseller Mena que "faci mans i mànigues per a capgirar la decisió de la direcció de Yamaha, i faci venir cap a la planta vallesana la producció que actualment la multinacional fabrica a França".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Vidacotidiana, Barcelona, 27/01/2011 - 18:16

Estoy sorprendido de que no se haga nada desde la Adm. catalana para evitarlo: negociar, presionar, dialogar, etc... El Sr. Mena es el Conseller de Empresa y Ocupación de Catalunya. Ya no es un consultor. Más que opinar, ha de actuar.

#1 ramon, bacelona-c, 26/01/2011 - 16:39

Sembla que l'arribada massiva de deslocalitzacions a Catalunya tenen mes a veura mab la feina del ministre espanyol Moratinos que amb el govern de la Generalitat . Resulta evident una Catalunya pobra mai voldrà ser independent , necessitem empreses catalanes o haurem d'emigrar tots.