Política · 24 de Febrer de 2010. 18:30h.

Zapatero accepta més propostes de CiU que el Govern

A Madrid han admès un 56% i al Parlament un 12%

Zapatero accepta més propostes de CiU que el Govern

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, amb el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero

Artur Mas ha proporcionat aquest dimecres al Parlament, durant el debat sobre la crisi econòmica, les dades que demostren que el PSOE accepta al Congrés dels Diputats més propostes de CiU que el Govern tripartit de la Generalitat a la cambra catalana.

"En els darrers dos anys", ha dit, hem fet entre Catalunya i Madrid cent trenta-vuit propostes en matèria de política econòmica. D’aquestes 138 se n’han debatut 122, i unes altres setze no s’han pogut ni debatre, però 122 sí. Sap quantes se n’han aprovat a Catalunya per part de vostès? De les seixanta-set que hem presentat a Catalunya, que són el 55 per cent de totes les que hem presentat, d’aquestes seixanta-set se n’han aprovat vuit, un 12 per cent".

Mas ha afegit que "les altres cinquanta-cinc les hem presentades a Madrid; representen un 45 per cent de tot el que hem presentat. Sap quantes se n’han aprovades? Trenta-una, el 56 per cent. Resulta que el model català inspirat pel senyor president de la Generalitat és: tots units i tots fent força, tots junts. I, mira per on, a Madrid el mateix partit que vostè, amb un Govern del qual vostè forma part, ens aprova 56 per cent de les nostres propostes i vostès exactament el 12 per cent".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 pep, barcelona, 26/02/2010 - 01:06

Pel que sembla CiU vol substituir el PSC.

Això de recolzar el cadaver de la moncloa alguns no entendrem. Haurem d'acabar votant Montilla?

#2 Francesc, Barcelona, 24/02/2010 - 23:11

Creguin-me que aquesta frase tal com apareix fa mal als ulls. Demostra, cal dir-ho, una manca intolerable de professionalitat. Mirin, si s'hi avenen, els ajudo a corregir els textos....

#1 Francesc, Barcelona, 24/02/2010 - 23:06

Srs. d'e-noticies, en català normatiu cal escriure "A Madrid N'han admès un 56%..." S'obliden massa sovint dels pronoms febles "en", "hi"..... En aquest cas "n'" davant de "han admès un 56%" fa referència a [56%]) de propostes.