Política · 16 de Juny de 2009. 13:39h.

Zapatero augura un finançament que "colmará las necesidades"

Ho ha afirmat durant la inauguració de la nova terminal de l'aeroport del Prat

Zapatero augura un finançament que "colmará las necesidades"

Zapatero, visitant instal·lacions

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha afirmat que en un termini "breve" es pactarà el nou finançament, que servirà per satisfer les necessitats de Catalunya perquè, per primera vegada, rebrà un finançament per cápita per sobre de la mitjana espanyola. Zapatero ha fet aquestes declaracions durant la inauguració de la nova terminal de l'aeroport de Barcelona, la T-1, acompanyat del president català, José Montilla, el ministre de Foment, José Blanco, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i davant tota la classe política, empresarial i econòmica de Catalunya.

Dirigint-se al president Montilla en el seu discurs d'inauguració, Zapatero ha afirmat: "En poco tiempo la descentralización (del modelo de gestión aeroportuario) y ahora la financiación, 'president', que colmará las necesidades de Cataluña y que será, por primera vez, una financiación per capita por encima de la media del conjunto de España". "Será la financiación que necesita Cataluña, la financiación que deseo para Cataluña y desde luego confío en que el alumbramiento se produzca en un plazo breve", ha apuntillado.

D'aquesta forma, Zapatero s'ha compromès davant les màximes autoritats polítiques i empresarials a resoldre en un període breu de temps el finançament català, per al que ha fet seu el missatge que va llançar a Barcelona el vicepresident tercer, Manuel Chaves, que Catalunya rebrà per sobre de la mitjana espanyola en finançament per cápita.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 joan, barcelona, 16/06/2009 - 19:06

molt bo aquets zp,aviam com el zaplanazaragoza explica que el que siguis un mentider es culpa de ciu.

#5 trescci, bcn, 16/06/2009 - 17:43

JA JA JA JA JA JA JA
apoyaré el estatuto.... ja ja ja ja ja

#4 joan, palma, 16/06/2009 - 17:20

no mo crec res dels socialistes

#3 Roberto, Sant Boi, 16/06/2009 - 15:16

Estamos jodidos!

#2 kim, hospi, 16/06/2009 - 14:59

Ha dit prometo? hahahhahaha