Publicitat
Política · 3 de Novembre de 2015. 22:56h.

Zapatero considera que l'independentisme “ha perdut el seny”

Assegura que caldrà oblidar “pel bé comú” la resolució presenta per JxS i la CUP

Zapatero considera que l'independentisme “ha perdut el seny”

Miquel Iceta amb Rodríguez Zapatero a Santa Coloma de Gramenet

L'expresident del govern espanyol ha assegurat que els polítics independentistes “han perdut la raó” per no voler acatar la llei. Durant un acte del PSC a Santa Coloma de Gramenet, Jose Luis Rodríguez Zapatero ha afirmat que la resolució presentada pels Junts pel Sí i la CUP “caldrà oblidar-la pel bé comú”. “Aquí la llei la complirà tothom”, ha afirmat.

 

Zapatero ha tornat a apostar pel diàleg com la única via possible. Afirma que “si et rebutgen el diàleg has de plantejar-lo un altre cop, i si no tornar a insistir”. El socialista també diu que la “democràcia és renunciar al programa màxim que un tingui” i afirma taxatiu que “res semblat a a la independència passarà a Catalunya”.

 

Davant Miquel Iceta i Núría Parlón, l'expresident del govern espanyol ha afirmat que quan s'ha de recorre al Tribunal Constitucional “la democràcia perd” ja que el diàleg ha fracassat. El socialista s'ha oposat a convocar un referèndum independentista a Catalunya. Diu que “no hi creu” i que veu molt improbable que a Gran Bretanya i al Canadà es torni a convocar un de nou.

 

Davant un centenar de persones, Zapatero ha afirmat que “la democràcia no ve d'una idea nacional, ve de la llibertat”. “No crec que l'independentisme tingui problemes per defensar les seves idees. Hauria de preguntar-se si consideren que els que no pensen igual tenen la mateixa llibertat”, ha afirmat.

 

L'expresident del govern espanyol ha parlat de la nova política i ha afirmat que l'independentisme està molt allunyat d'aquest concepte. Afirma que es una idea “vella” més propera del segle XVIII o XIX que de l'actualitat.  

L'expresident del Govern Espanyol amb l'alcaldessa de Santa Coloma

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 zenaida, Barcelona, 04/11/2015 - 14:29

Otro que tal baila!!!
El que faltaba...en la obra de teatro!!!
ZP Vd. y su tripartito...dio " alas" a esta gente de CDC , ERC y IU...para que ocurra lo q esta ocurriendo... Junto con del amigo de Bush...Aznar ...otra eminencia mental!!!
Debería darle verguenza abrir la boca!
Ya nos tienen divididos

#12 Miquel, BCN, 04/11/2015 - 12:12

I ho diu qui no n'ha tingut mai (de seny)!! El cap de govern més desastrós que ha tingut Espanya (i mira que n'hi ha hagut de dolents!) i parla de seny. Qui és aquest senyor per opinar d'un problema que no va saber resoldre? "Ladran? Luego, cabalgamos..."

#11 Manuel, De Bcn, 04/11/2015 - 11:15

"La tierra no es de nadie salvo del viento" Si este botarate tuviera un mínimo de vergüenza cogería un avión a Nueva Zelanda y no volvería a aparecer x aqui

#10 zapata, vic, 04/11/2015 - 10:42

Este señor , lo mejor que puede hacer es callar y contar nubes , sólo contarlas . No sea que que nos provoque un cambio climático catastrófico .

#9 botifler1914, bcn-world, 04/11/2015 - 10:00

Sigue siendo de un buenísmo irritante, talante sin talento.
Calla que la mitad de la culpa es tuya y la otra mitad de Maragall.