Publicitat
Política · 12 de Maig de 2009. 14:34h.

Zapatero contradiu Montilla

Anuncia que les autonomies ajudaran a la compra de cotxes

Zapatero contradiu Montilla

Una imatge de Zapatero amb Montilla

Zapatero ha desautoritzat la decisió del president de la Generalitat, José Montilla, i del conseller d'Innovació, Universitat i Empresa, Josep Huguet, de no concedir ajudes directes per a la compra directa d'automòbils.

Amb motiu de la inauguració del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona, els empresaris del sector van demanar ajudes directes a la compra de vehicles, com s'ha fet a Navarra. El president Montilla va rebutjar la sol·licitud, al·legant els problemes financers de la Generalitat. Montilla va dir que aquesta reivindicació havia de plantejar-se "en una altra finestreta", i es va referir a la "manca de recursos àmpliament coneguda" de la Genralitat. Aquesta posició va ser també ratificada pel conseller Huguet.

Però aquest dimarts, en la seva intervenció durant el debat sobre l'estat de la nació, el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha anunciat el contrari. Segons el president, es donarà una ajuda de 2.000 euros per la compra d'un vehicle. D'aquesta quantitat, 1.000 euros aniran a càrrec del fabricant, 500 els pagarà l'administració central i els restants 500 la comunitat autònoma on es compri el vehicle.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 joan, manresa, 12/05/2009 - 15:47

No ens marex cap comentari,veurels ya ens posa amb la pressio disparada...Gracias ERC....Sr.Carretero salvans d'aquesta colla i que els Deus els envien altre cop a ells,las dotze plagues...