Publicitat
Política · 28 de Juny de 2011. 14:43h.

Zapatero demana "responsabilitat fiscal" a les autonomies

"Espanya està passant de la recessió a la recuperació"

Zapatero demana "responsabilitat fiscal" a les autonomies

Zapatero, al Congrés

El president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha centrat el seu darrer discurs al Debat de Política General en la crisi i ha assegurat que "Espanya està passant de la recessió a la recuperació", gràcies al sector exterior i el turisme.

"La nostra economia està creixent, i preveiem que ho continuï fent en els pròxims mesos". I, en aquest sentit, ha avançat que el PIB creixerà per sobre de l'1,5% el quart trimestre d'aquest 2011.

Zapatero que preveu rebaixar en els pròxims mesos les xifres de l'atur, que qualifica d'"inassumibles" per a l'Estat. També ha demanat "lleialtat i responsabilitat fiscal" a les comunitats autònomes i ha avançat que el govern prepara una proposta per aprovar un sostre de despesa per a les comunitats autònomes, similar al que tindran l'Estat i els ajuntaments.

El president espanyol ha manifestat que una de les prioritats del govern ha estat "el respecte a totes les llengües de l'Estat i l'atorgament dels poders pertinents a cada comunitat". En qualsevol cas, ha assegurat que promoure "la cohesió social i el diàleg" ha estat primordial en el seu executiu.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Bacus, Sort, 30/06/2011 - 11:11

Doneu-li moltes gràcies a CIU de que aquest caradura segueixi demanant esforços als que ja tenen prou feina en respirar.

#1 Francesc, Barcelona, 29/06/2011 - 00:27

Primer torna els calers que ens pertoquen.