Política · 3 de Juliol de 2021. 13:36h.

Zapatero desaconsella el referèndum

"El referèndum divideix, i qui perd vol la revenja"

Zapatero desaconsella el referèndum

Zapatero i Mas, en una foto d'arxiu

L'expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero ha qualificat de "fracàs" un possible referèndum a Catalunya. "Arribar-hi és un fracàs, com ho ha estat a Escòcia, i com ho ha estat al Quebec. El referèndum divideix, i qui perd vol la revenja", ha dit Zapatero en una entrevista al diari basc Berria.

L'expresident ha defensat la unitat d'Espanya, "amb el reconeixement màxim de la singularitat que té". Creu que a la política ha d'haver-hi límits perquè sense ells "la convivència seria impossible", ha explicat.

Segons Zapatero el límit es troba en "que cap identitat no vulgui excloure'n una altra i que estigui disposada a coexistir". "Per mi, el nacionalisme és fruit d'una llengua pròpia, perquè és una manera de veure el món. Això mereix respecte, suport, consideració", ha declarat l'expresident.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#8 Galba, Barcelona, 04/07/2021 - 04:11

Voy a enmarcar la foto que acompaña este comentario. Ahí es nada, dos de los más grandes estadistas de la actualidad juntos!

#7 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 03/07/2021 - 22:49

Narcotero, viendo lo del Brexit al menos ha aprendido la lección. Que se lo susurre al oído a su discípulo Felón, y de paso también al Partido Felón.

#6 LoisA, Tabarnia, 03/07/2021 - 19:15

La que liaste ZP con aquello de apoyar el Estatut. De aquellos barros...

#5 Decebut, bcn (tbn), 03/07/2021 - 19:05

Referendum?? Tabarnia!!!!

Visca Espanya!! Visca Tabàrnia lliure!

#3 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 03/07/2021 - 14:44

El sentimiento de pertenencia es una valoración subjetiva en todas sus acepciones.La vinculación del nacionalismo a un idioma es un ejemplo

Los independentistas escoceses no reivindican el idioma gaélico en sus motivaciones políticas para separarse del resto de GB,precísamente esto no le interesa al independentismo catalán como referente