Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2020. 18:25h.

Zapatero diu que “el diàleg és un fi en si mateix”

L’expresident del Govern espanyol apel·la a un “nou començament”

Zapatero diu que “el diàleg és un fi en si mateix”

Zapatero amb els dirigents del Gremi de Restauració de Barcelona

L'expresident de Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha avisat a ERC que la taula de diàleg entre la Generalitat i l'Executiu central no és “un mitjà per a un fi” -ja sigui reconèixer el dret a l'autodeterminació o negociar la llibertat dels presos, com planteja el independentisme-, sinó que es tracta d’“un fi en si mateix”.

“El diàleg no és només un mitjà, no és un camí per a un fi, el diàleg és un fi en si mateix”, ha assegurat Zapatero durant el pregó que ha pronunciat aquest dimecres al Centre Cultural del Born, amb motiu de la festivitat de Santa Eulàlia, patrona de Barcelona, en un acte organitzat pel Gremi de Restauració de la ciutat.

Zapatero ha apel·lat a la societat civil catalana “culta, creativa, oberta i capaç” perquè doni suport al diàleg ofert pel Govern de Pedro Sánchez per iniciar un “nou començament”. “El temps de l'abraçada i de la convivència s'ha reiniciat. Fem tot el possible perquè aquest temps del diàleg perduri”, ha defensat.

L'expresident de l'Executiu central ha considerat que la sentència de l'Estatut el 2010 va obrir “un temps de crisi i no d'alternatives, de crisi i no de solucions”. “Ara sembla que tenim un nou començament perquè la paraula diàleg comenci a ser la que més es reprodueixi. Per això hem de somriure”, ha insistit.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Sergi Sergio, Barcelona, 14/02/2020 - 19:26

Este fenomeno es el gafe mas grande que ha existido, todo lo que toca lo hunde para siempre. Un tio que no ha acertado ni una, ni de casualidad, se podria hacer una pelicula de hora y media con sus frases historicas, tremendoooo

#5 botifler1914, Waterpus, 13/02/2020 - 12:23

Tu tranquilo bobo, Sanchéz te hará bueno.

#4 Neferu, Barcelona, 12/02/2020 - 21:47

En España por desgracia hemos tenido presidentes, tontos, ineptos, ladrones, vivales,.......pero de todos los tontos e ineptos el que se lleva la palma es este:ZAPATERO.

#4.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/02/2020 - 00:46

Es el equivalente a nivel estatal del fanático Ciniqueras a nivel autonómico. Los dos fanáticos de manual y cínicos con mayúsculas.

#4.2 No ho tinc clar, Chez Titole, 13/02/2020 - 13:29

Creia que Zp era el ximplet més gros de l'univers, pero desprès de veure l'entrevista del Follonero a Junqueras, crec que només és el segón.

#3 Lobisome, BCN, 12/02/2020 - 20:55

Decir que, en un conflicto de a naturaleza que sea, el diálogo es "un fin en sí mismo", es no entender lo que significa la palabra "fin" (entendida como "finalidad"). Probablemente es no entender tampoco lo que significa la palabra "diálogo" pues, si no se dialoga PARA ALGO, el diálogo es puro teatro, en el peor sentido del término.

#2 M, POLINYA, 12/02/2020 - 18:52

Dentro de unos meses se darán cuenta de la razón, por una vez, que tenía este hombre.