Publicitat
Política · 9 de Maig de 2010. 10:59h.

"Zapatero está acabado y debe ser sustituido"

Mas comparteix la proposta de Duran que aposta per un govern de concentració

"Zapatero está acabado y debe ser sustituido"

Mas i Duran, quan van acordar l'Estatut amb Zapatero

El president de CiU, Artur Mas, comparteix la proposta del secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, que va proposar un govern de concentració que substitueixi el de Zapatero. En una entrevista a La Vanguardia, ha manifestat que "Duran ha dit en veu alta el que majoria de la societat pensa. Zapatero ha perdut tota credibilitat. El seu crèdit s'ha acabat i no hi ha indicis que pugui recuperar-lo. Per tant, el més sensat seria avançar les eleccions. Zapatero està amortitzat i hauria de ser substituït; substituït per algú del PSOE per a després anar a eleccions..."

En aquest sentit, ha apuntat que "Duren ha fet una reflexió. I ha llançat uns suggeriments interessants. Coincideix amb el diagnòstic: Zapatero està amortitzat i hauria de ser substituït, per al bé de tots. Ens faran cas? Crec que no. Estic convençut de què no".

Finalment, ha dit que "la millor definició de Zapatero l'he trobat al Diccionari marítim español. En la lletra Z apareix la paraula zapatero:"Dícese del que maniobra o ha maniobrat malament, ono entén la maniobra". Aquest és, exactament, el meu concepte de Zapatero, amb el que no parlo des de fa dos anys. Tot el que havíem de dir-nos ens ho vam dir molt educadament, i poc queda que afegir. Zapatero està amortitzat".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Salva, barcelona, 27/08/2010 - 15:02

Cal votar Anglada
Visiteu aquests blogs:
http://jovotareanglada.blogspot.com
http://jovotareanglada.blogspot.com
Endavant Anglada!

#9 pau, bcn, 10/05/2010 - 19:07

hay que votar a josep anglada!
el es la solucion frente a todo este clima de odio que siembra el islamismo instaurado en nuestras ciudades!!

#8 erico, Andorra La Bona, 10/05/2010 - 15:30

Consultant el Diccionario Marítimo Español, Artur Mas (Arturo hasta el 2000) demostra el que en realitat som els catalans:

¡unos españolazos de primera!

#7 Mr. X, bcn, 10/05/2010 - 03:00

El que Mas vol dir en realitat és que CyU ja torna a perdre el cul per pactar amb el PP.

#6 sulfuro sulfuro, Barcelona, 09/05/2010 - 20:13

Este hombre debiera ser inhabilitado porque solamente un demente es capaz de hacer las locuras con que nos lleva al abismo.
No hay tiempo. Todo el que tiene dos dedos de frente sabe las medidas a tomar y Zp como D Tancredo y Europa no esperará más.