Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2009. 16:45h.

Zapatero fa país amb Obama

El cap de l'executiu espanyol li ha regalat una guia turística de Catalunya i de Barcelona

Zapatero fa país amb Obama

Obama i Zapatero, a la Casa Blanca

José Luis Rodríguez Zapatero li va regalar una guia turística de Catalunya i de Barcelona al president dels Estats Units, Barack Obama, durant la seva visita a la Casa Blanca. El cap de l'executiu espanyol ha explicat als periodistes que cobrien el seu viatge que havia tingut aquest detall amb Obama perquè coneixia la seva predilecció per la capital catalana. De fet, i abans de ser president dels EEUU, el nou premi Nobel de la Pau ha visitat Barcelona en alguna ocasió.

Zapatero també va donar Obama un facsímil de les capitulacions de Santa Fe, una de les ciutats més antigues dels Estats Units i que aquest any celebra el 400 aniversari de la seva fundació.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Julià, Barcelona, 15/10/2009 - 10:13

Hi ha gent com el Joan de Tàrrega que et deixen anar quatre tòpics tronats i es queden tan amples. Semblen orgullosos de la seva ignorància i tot.

#10 bcn87, bcn, 15/10/2009 - 01:59

Julià, afegeixo: per molt que a alguns ens dolgui, Madrid és una ciutat preciosa que no té res a envidiar a Barcelona. Cadascuna en el seu estil, les ciutats espanyoles són en general de gran interès turístic.

#9 Joan, Tarrega, 14/10/2009 - 23:27

Galicia,nafarroa,euskadi tampoc son espanya..I si hem de viatjar al sud l'unic que trobarem sera monuments fets per musulmans, i gitanos ballant flamenco.. Quina casualitat que ZP parles de barcelona i no de dos hermanas o getafe..Snse Cat spain s'enfon

#8 Julià, Barcelona, 14/10/2009 - 21:20

Francesc Lluís, viatja, fill meu. Viatja. Vés a Galícia, Navarra, País Basc, Cantàbria, Astúries, Granada, Sevilla... O si no vols, no viatgis, però llavors fes el favor de no dir estupideses.

#7 Josep Portero, Terrassa, 14/10/2009 - 21:01

Zapatero promociona Catalunya i Barcelona als EEUU i a un se li acud parlar de anticalanisme espanyol, a l'altre que dels "atontats de la capital espanyola" i l'altre no se que s'empatolla de les tropes.
Esrteu tant encegats que no us entereu de re