Publicitat
Política · 12 de Maig de 2009. 13:25h.

Zapatero fixa ara el finançament per al 15 de juliol

El Consell de Política Fiscal i Financera es reunirà abans d'aquesta data

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha anunciat aquest dimarts que l'executiu convocarà abans del proper 15 de juliol al Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF), òrgan encarregat d'aprovar el nou model de finançament autonòmic. Zapatero ha fet l'anunci durant la seva intervenció en el primer debat sobre l'estat de la nació de la legislatura -l'eix principal és l'actual situació econòmica-, al Congrés dels Diputats.

En la seva intervenció inicial en el debat, Rodríguez Zapatero ha dit que aquest acord "despejará los obstáculos" per abordar el finançament local, unint l'esforç d'Estat i comunitats autònomes.

Rodríguez Zapatero ha qualificat de "estructural" la reforma del finançament autonòmic i ha dit que totes les autonomies "han visto cómo el sistema aprobado en 2001 no permite, desde hace tiempo, atender las consecuencias del aumento de la población y la demanda de servicios públicos".

Ha insistit en el treball "leal" realitzat pel govern espanyol per aconseguir l'acord amb la totalitat de les autonomies, "con cada una de ellas y con todas ellas", afegint que aquest treball s'ha fet "bilateral y multilateralmente, como siempre se hizo y como hará cualquier gobierno responsable".

Zapatero, durant la seva intervenció
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 sulfuro sulfuro, Barcelona, 13/05/2009 - 00:55

Ojo porque hoy le estaban explicando qué es eso de las calendas grecas.

#13 Joan Gmà, BCN, 12/05/2009 - 23:44

Això comença a fer riure. Fins a quin punt se n\'arriben a riure els espanyols de nosaltres?

Ni finançament ni merdes: independència.

CIU ERC i referèndum

#12 pol, bcn, 12/05/2009 - 20:39

On estàs puigcercos??? no deies com a molt tres setmanes???

#11 Joan Lopez Abreu, Estartit, 12/05/2009 - 19:48

Ay ¡¡ que me descojono ¡¡
Nois, cap a la independencia sense perdre ni un minut.

#10 Angels Calvo, BCN, 12/05/2009 - 19:11

Per dignitiat ja només ens queda decidir quina actitud prenem davant de l´inmcompliment reiterat i la xauxa econòmica. No hi ha paraules per definir la situació. Posar bona cara? Fins quan?