Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2010. 18:56h.

Zapatero frena les expectatives de Chacón

La ministra de Defensa s'estanca en la cursa per la successió

Zapatero frena les expectatives de Chacón

Montilla, Zapatero i Chacón , durant l'última Festa de la Rosa del PSC a Gavà

La carrera ascendent de la ministra de Defensa i dirigent del PSC, Carme Chacón, ha quedat "estancada", quan havia començat a postular-se com successora del president de l'Executiu espanyol, segons fonts del PSOE coneixedores dels detalls del canvi de Govern realitzat per Zapatero

Als darrers temps, el seu nom havia sonat també com una eventual substituta de la fins ara vicepresidenta primera, María Teresa Fernández de la Vega i, en qualsevol cas, apareixia com un dels valors polítics emergents al PSOE i al Govern espanyol.

A més, Chacón estava sortint a les travesses sobre una eventual successió del president espanyol si aquest decideix finalment no presentar-se a les pròximes eleccions generals o si patís una contundent derrota electoral que fes necessari el canvi de líder.

De fet, la pròpia ministra, en recents declaracions a El País i Antena 3, va mostrar una certa ambigüitat sobre aquesta qüestió, utilitzant frases com "el meu candidat és Zapatero", "jo vull que es torni a presentar" o "jo no sé on estaré demà".

També va provocar comentaris la seva resposta a la pregunta de si podria haver una dona a la presidència de l'Executiu: "Per descomptat que aquest país està preparat" per a aquesta possibilitat, va respondre la ministra de Defensa.

Finalment, es manté a l'Executiu, però la sortida de María Teresa Fernández de la Vega no ha implicat un ascens polític de la ministra de Defensa, que també té per davant dos vicepresidents: Elena Salgado i Manuel Chaves.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 plec, barcelona, 21/10/2010 - 16:47

Jordi (Teià) Veig que tens informació privilegiada. Felicitats per fer públic el que tothom sap en privat.

#4 Carla, Granollers, 21/10/2010 - 03:17

Em foten molta ràbia aquests/es catalanets de colònies i botiflerets que incrementen el seu espanyolisme per a que el seu amo de la metròpolis els hi doni algun premi. Aquesta tia s´ha quedat amb un bon pam de nas i el perquè és senzill, és catalana mal li pesi i no hase falta disir nara más.

#3 Jordi, Teià, 20/10/2010 - 23:41

Doncs res: a menjar més polles.

#2 Jordi Tallaferro, Barcelona, 20/10/2010 - 20:23

El que ha d'explicar la Chacón és perquè no som en el submarí nuclear francobritànic Paguem encara el lloguer dels tancs alemanys?.Reduïnt despesa mliitar ben segur que estalviariam diners i podriam pagar les nomines dels funcionaris sense problemes.

#1 Sorpendido, No ho se, 20/10/2010 - 19:49

Carme Chacón.....!!!!
ESto si que seria una auténtica , confluencia planetátia....no lo de Zapatero y Obama....., ella sola se bastaria para ser su confluencia.....una paradoja, de la física..., ya ves tú.