Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2010. 14:24h.

Zapatero gira full sobre l'Estatut

El president afirma que és "una sentència per a la tranquil·litat"

 El president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha valorat la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut amb "satisfacció" i ha destacat que és "una sentència per a la tranquil·litat" i que "el que fa és garantir el màxim autogovern que ha tingut Catalunya dins de l'Espanya constitucional".

"Ja cap altra majoria o llei estatal o autonòmica podrà qüestionar el suport a l'autogovern de Catalunya fet pel Tribunal Constitucional", ha afirmat Zapatero durant una roda de premsa, en què ha demanat als líders polítics catalans que analitzin la sentència amb "prudència".

Segons ha dit Zapatero, "la sentència demostra que no hi ha cap risc per a la unitat d'Espanya com alguns deien". En opinió del president del Govern espanyol, "és la fi de tot un procés d'ampliació de la descentralització política dins de l'Espanya constitucional".

També ha indicat que s'ha "aconseguit l'objectiu", i que és "una sentència per a la tranquil·litat". Segons ha assenyalat, "s'ha demostrat que l'Espanya constitucional és forta i integradora", perquè reconeix "àmplies quotes d'autogovern" i ho fa des d'una "perspectiva integradora".

Zapatero, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Miquel, BCN, 02/07/2010 - 11:10

No col·laboreu amb els espanyols ni amb el TC a esborrar Catalunya del mapa - Tapeu-vos la E de la matrícula amb el CAT - http://www.cal.cat/Portals/0/FotosContingut/CAL/cat.GIF

#9 Cartanya, BCN, 01/07/2010 - 18:01

I ara que et podem dir a tu ZP.? despres de tot allo de "Acatare. . . ." els catalans burlats una vegada mes, però no pasa res.
Ya estan acostumbrados, estos tontitos.

#8 pepet, Montblanc, 01/07/2010 - 17:51

Vaja: HA PARLAT PINOTXO

#7 Fran, Llinars, 01/07/2010 - 16:33

Ostras Miquel,aixo es perfectament aplicable al vostre"imperi panca",ja no teniu ni la"Franja",ni Valencia,ni el Rosello,ni Balears,ni Sicilia,ni Cerdenya,ni el ducat d´Atenes i pot ser algun dia ni l´Aran... o direu ara q tot aixo era Arago?

#6 pepet, barcelona, 01/07/2010 - 16:03

Miquel, ZP és un fart de riure, però això teu és molt seriós. Fes-t'ho mirar.