Publicitat
Política · 27 de Desembre de 2008. 00:22h.

"Zapatero ha enredat tothom, començant pels catalans"

"Promet a tothom el que vol sentir, malgrat siguin coses contradictòries", segons Rajoy

"Zapatero ha enredat tothom, començant pels catalans"

Mariano Rajoy

El president del PP, Mariano Rajoy, ha titllat el nou model de finançament de "reg per inundació", que només busca acontentar tothom però que al final acaba enganyant a tots, començant pels catalans. "El senyor Rodríguez Zapatero promet a tothom el que vol sentir, malgrat siguin coses contradictòries. Però és igual, ja ha enganyat a tothom, començant pels catalans, que van ser els primers enganyats perquè van ser els primers que van fer un model de finançament en el seu Estatut", ha denunciat Rajoy.

El líder de l'oposició també ha advertit a Zapatero que és perillós finançar les comunitats autònomes amb deute públic, cosa que no s'ha fet mai, i ha afegit que s'ha de fer mitjançant els pressupostos de l'Estat, i que si continua l'espiral de despesa es pot acabar hipotecant el futur d'Espanya.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Xavi, ..., 27/12/2008 - 15:36

Valencia es la segunda región cuyo gobierno cuenta con menos euros por habitante para financiar los servicios públicos transferidos. Sufre un deficit fiscal de 6,4% siendo apenas la 9ª renta per capita. Hay CCAA con mayor renta que disfrutan de superavit.

#11 Xavi, ..., 27/12/2008 - 15:34

Catalunya no es la única puteada. Os recuerdo que otras 3 superan el 6% de deficit fiscal anual (Baleares, Valencia y Madrid), siendo en algunos países considerado expolio más de un 4%.

#10 betes i fils, rubi, 27/12/2008 - 15:05

kroppotkin,cada dia ets mes tonto,vaja pregunta,dons la pasta la tenen amb el que tu estalvies no aprenent catala i amb els peatges que tu pagues, perdo, que tu vas montant toro d'osborne,no tens cotxe.Als ajuntaments no figures estanquera vaja estalvi.

#9 Olga Sants, Badalona, 27/12/2008 - 12:20

ZP: Es pot dur enganyat a una persona tota la vida i es pot enredar a tot el mon en un moment donat, però no pots enganyar sempre a tothom. Ho sap fins i tot el Rajoy.

#8 Jordi Prats, Badalona, 27/12/2008 - 12:19

a los catalanes los gobiernos del PP no fueron muy bien las cosas, no como ahora...