Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2009. 09:03h.

Zapatero insta el PSC a acceptar la retallada de l'Estatut

El president espanyol demana a Iceta que respecti "al cor de la democràcia"

Zapatero insta el PSC a acceptar la retallada de l'Estatut

Montilla i Zapatero

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha demanat el PSC acatar la sentència de l'Estatut per no debilitar el Tribunal Constitucional, que considera "el cor de la democràcia", segons publica La Vanguardia. Durant l'executiva federal del PSOE, Miquel Iceta va lamentar que una sentència adversa els posaria en una situació molt difícil i va titllar de "vergonya" la demora en la resolució.

"El PSOE respectarà el que el TC digui, perquè les sentències s'acaten sempre", li va etzibar Zapatero. Fonts del PSOE asseguren que "a Iceta no li va agradar gens la resposta que li va donar Zapatero. Ja el coneixem i sabem quina cara té quan està content. Respectar les decisions del TC o de qualsevol altra instància judicial va en l'ADN del socialisme espanyol", van afegir.

Zapatero va considerar que "no es poden canviar les regles a meitat de partit. Les regles són les regles i el PSOE les" respectarà. També va indicar al PSC que carreguin contra el PP, que és el partit que va presentar el recurs d'inconstitucionalitat contra l'Estatut.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 joan, manresa, 17/11/2009 - 19:31

No es pot aceptar.Sí yan retallades,no el que varem votar,per lo tant novament Referendum.Axó es l'opinió quasi total del Casal.Votar de nou i dir NO.Allavors començem de nou.Hem aprés ya que van per nosaltres.Are es l'hora de caxa o faja.Desperta f

#18 betes i fils, rubi, 17/11/2009 - 17:23

el cor de la democràcia? un tribunal polític, format exclusivament per membres del Psoe i del PP, això es un tribunal democràtic? anem bé. Que van estar 3 anys en baralles per constituirlo. No tenen vergonya, ni uns ni altres.

#17 pepillo, barcelona, 17/11/2009 - 13:14

Hug, vuelves a hacer tres o cuatro faltas de ortografía más. M'has de creure, ves a l'escola. Si no ho fas, t'haurè d'acatar, no sigui cas que m'empaiti la guàrdia civil, però t'increparè, seguint l'exemple d'en Pujol amb el Constitucional.

#16 Montserrat, Arenys, 17/11/2009 - 12:02

El cor de la democràcia? Com se\'ns rifa! La democràcia és acceptar el que el poble decideix per les urnes, no el que diu el Tribunal Constitucional ni el govern estatal imposant-ho.

#15 Aceptaré el Estatut que salga de Cataluña??, fins els nassos, 17/11/2009 - 11:58

No era així la frase que li va fer guanyar tants vots???

mentiders!!!