Publicitat
Política · 12 d'Octubre de 2009. 11:30h.

Zapatero: "Joder, éste es el día"

El president del Govern espanyol, esbroncat durant la desfilada militar

El presidente del Govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, ha estat esbroncat quan ha arribat a la desfilada militar per part del públic present, que li ha dedicat xiulets i crits de "Zapatero, dimisión". En arribar, Zapatero s'ha reunit amb Carme Chacón, Esperanza Aguirre, Alberto Ruiz Gallardón i un cap militar i han mantingut una conversa.

En aquest intercanvi de paraules, i segons el so capturat per part de TVE, s'han pogut sentir frases com "ya forma parte del rito" -Zapatero-, "si yo fuera presidente del gobierno entendería que me..." -Gallardón-, o "joder, éste es el dia que tengo que ir" del mateix Zapatero, malgrat que els comentaris dels periodistes de TVE han impedit escoltar amb nitidesa a que es referien. La presidenta madrilenya, Esperanza Aguirre també li ha recordat que "vas a ver a Obama".

Zapatero, a la desfilada
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 cat, cat, 13/10/2009 - 13:27

La pandilla d'energúmens de Nissan i companyia, que varen reventar la festa del 11 de septembre, aquesta vegada veig que s'han quedat a caseta, mirant per tv la desfilada militar. Es veu que la festa de la seva pàtria es més respectable que la nostra.

#8 Segimon, Barcelona, 12/10/2009 - 22:38

La desfilada de La Castellana i la festeta al Palacio Real no ha costat ni un euro. Per això els espanyolassos abonats a E-notícies no parlen de «despilfarro, subvenciones, vividores...»

#7 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA //*//, 12/10/2009 - 20:07

Visca Catalunya lliure //*//

#6 pep, manresa, 12/10/2009 - 19:05

Tant se m'en fa si l'esbronquen com si no, si dimiteix o no, i tant se m'en fa Espanya, perquè mani qui mani a Espanya no serem mai lliures fins que no siguem independents.
VISCA CATALUNYA LLIURE

#5 joan, manresa, 12/10/2009 - 12:46

Pro si surt a --esbroncada-- diaria,sigue a la prensa,noticias,comentaris,debats i amb boca de tutom..No el salva ni la fotografía amb Obama,ni fer un pupulisme mes gran ya que Chavez.A sobre ni la Presidencia Europea podrá tenir si no li fan favor