Publicitat
Política · 20 de Març de 2009. 15:56h.

Zapatero: "Les xifres són aproximatives"

Diu que està en contacte amb Montilla i espera un acord de finançament "en un temps raonable"

Zapatero: "Les xifres són aproximatives"

Zapatero, amb Montilla

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha advertit aquest divendres que les xifres del finançament que s'han revelat "són aproximatives i interessades, però no tenen carta de naturalització ni validesa suficient". Ha afegit que "no valoraré filtracions ni posicionaments oficiosos, no té cap sentit".

"Tinc", ha dit el president, "converses freqüents amb el president Montilla, i puc dir que estem avançant per arribar a un acord". Rodríguez Zapatero  s'ha compromès a "culminar l'acord en un temps raonable", però ha demanat que "per respecte institucional" s'esperi "a la constitució del nou govern gallec", ja que "cal convocar el Consell de Política Fiscal i Financera".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Hug, Begur, 21/03/2009 - 11:58

ZP, a sobre de expoliar nos, se n´en fot de nosaltres. Montilla recorda que has de treure l impost de succesions que quasi es la xifra que ara et proposa en ZP. Ja esta be que visquin de nosaltres!!

#2 luis, barcelona, 20/03/2009 - 21:33

parlan de "Les xifres són aproximatives"
algú sap el total DEL EXPOLI ALS CATALANS AMB L'IMPOST DE SUCESIONS?

#1 Romero el Madero, burned city, 20/03/2009 - 19:13

Les declaracions públiques del Conseller de Relacions Institucionals i Participació són filtracions i/o posicionaments oficiosos?