Publicitat
Política · 8 de Juny de 2009. 15:35h.

Zapatero, 'missing'

El president es va abocar de ple en la campanya

El president del govern espanyol i secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, no ha comparegut públicament l'endemà de les eleccions europees, després de la derrota que ha sofert el seu partit davant del PP. Els socialistes van quedar a quatre punts percentuals del partit de Rajoy, i van aconseguir 21 escons davant dels 23 del PP.

Davant del silenci de Zapatero, ha estat la secretària d'organització del PSOE, Leire Pajín, qui ha parlat després de la reunió que ha celebrat aquest dilluns la comissió executiva federal socialista. Pajín ha reptat el PP a presentar una moció de censura, però ha indicat que el principal partit de l'oposició "s'equivoca" si fa una lectura estatal dels resultats.

Ha dit que la direcció socialista ha atribuït l'escassa mobilització del seu electorat al fort impacte de la crisi econòmica, que passa pel seu moment "més dur", encara que ha descartat interpretar els resultats com un càstig al govern espanyol, i els ha situat al context europeu, no espanyol.

Zapatero, durant un míting de la campanya
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 manel, badalona, 08/06/2009 - 17:30

I en zapatero sense aparèixer! A més d'embustero és cageta. Mentrestant en Camps i en Berlusconi amunt amunt que la corrpció fa pujar vots!

#3 antoni, barcelona, 08/06/2009 - 17:30

¿Es aquella crisi que fa una any , no existía? Només se\'n recorden de Santa Barbara quan trona

#2 Ramon de les olives, Barcelona, 08/06/2009 - 17:28

A veure si resulta que el Falcon s'ha quedat sense combustible de tant voltar i en ZP ha saltat en paracaigudes a Perejil i allà no hi ha cobertura. Ja han posat un dispositiu de recerca?

#1 Fredulic, Barcelona, 08/06/2009 - 16:29

'¡Zapatero, cagón. Sal al balcón!'