Publicitat
Política · 13 de Maig de 2009. 08:29h.

Zapatero no convenç ni Castells

"Un pot disposar dels seus diners, però no dels diners dels altres”

Zapatero no convenç ni Castells

Antoni Castells

El conseller d’Economia i Finances de la Generalitat, Antoni Castells, ha valorat positivament el conjunt de mesures anunciades pel president Zapatero durant el debat de política general, però reclama un bon finançament per poder-les portar a la pràctica. Sobre el nou termini del 15 de juliol per tancar l’acord, considera que, incomplert el del 9 d’agost de 2008, el que importa és que sigui realment bo.

En declaracions al programa El Cafè de la República de Catalunya Ràdio, el conseller considera que les mesures anunciades per Zapatero són a priori “bones”, però vol esperar a tenir-ne el detall. Considera que poden ser “fantàstiques, però que cal veure com es pagaran”, en referència a aquelles que hauria d’assumir la Generalitat.
Castells afegeix que “un pot disposar dels seus diners, però no dels diners dels altres” i conclou que “la millor manera de ser eficaços de veritat amb la gran quantitat de qüestions que s’han de fer a Catalunya, és millorar el finançament.”

Sobre el termini anunciat per Zapatero per tancar un acord global (el 15 de juliol), el conseller d’Economia recorda que “l’acord hauria d’haver estat signat el 9 d’agost” i que ara s’ha de tancar “com abans millor perquè ens fa falta i perquè portem massa temps donant voltes a aquest tema”. I afegeix que “no perquè ara es digui no sé quin dia, acceptarem a correcuita un mal acord.”

Finalment, a la pregunta de si es creu la data marcada pel president espanyol, el conseller Castells afirma que el que es creurà són “les aproximacions tangibles, enlloc de tantes declaracions i tantes dates” i conclou que “no cal parlar massa. Cal fer.”

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Hayek, Barcelona, 13/05/2009 - 10:46

Sr Castells té raó però q s'apliqui tb el cuento. Els diners del finançament venen dels impostos dels catalans i les seves empreses. Son dels ciutadans i no dels lladres governants. Acceptem pagar 1 part per serveis públics xungos però no ens cardin

#2 kim, hospi, 13/05/2009 - 10:18

PSC esta al servei del PSOE desde fa 30 anys, ho sento molt pero el socialisme no te CAP credibilitat a Catalunya i mens despres d\'anar pactant amb el PP pel castell de Montjuic i a Euskadi... No ens engayem, PP i PSC son lo mateix pero amb diferent ve

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 13/05/2009 - 10:12

La habilidad de este Gobierno parameyter la mano en los bolsillos de los demás es proverbial.
Ya se puede preparar la clase media y sus descendientes a las subidas de impuestos que encubiertas como la eliminación de
subvenciones a vivienda le esperan