Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2009. 08:21h.

"Zapatero no escolta"

Un exsecretari d'Estat d'Economia del PSOE s'arrenglera amb Castells

"Zapatero no escolta"

Pastor, durant l'entrevista a TV3

El professor d’economia a l’IESE Alfred Pastor ha criticat, al programa “Els Matins”, de TV3, l’actitud del president del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero davant l’actual situació de crisi econòmica. Preguntat per si hi va haver una excessiva frivolitat per part de Rodríguez Zapatero en la campanya electoral en anar oferint xecs amb diners que ara es troben a faltar, Pastor ha respost: “Sí, i a més tothom l'hi va dir. El que passa és que el senyor Zapatero no escolta. Estic segur que el Ministeri d'Economia d'aleshores li va dir que no era una bona idea, segur.”  

Alfred Pastor, que va ser secretari d’Estat d’Economia en l’època del govern espanyol de Felipe González, ha afegit: “Crec que les circumstàncies l'han desbordat, però jo el culparia d'haver transformat un govern de gabinet en un govern presidencialista. Sembla que al costat del president del govern no hi hagi ningú, i és molta càrrega per a una sola persona”.  

Pastor també ha demanat saber quins impostos té previst apujar el govern espanyol i quan per evitar el “desconcert total”.  Pastor ha afirmat que les perspectives econòmiques no són bones i que se seguirà caient, encara que menys.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Castells, Bcn, 09/09/2009 - 15:06

Amb la de gent preparada que tenim aquí i hem de dependre sempre de l'exterior. Quina llàstima i quina perdua de temps.

#1 joan, manresa, 09/09/2009 - 12:02

Dons axís li van las coses.,i me pitjor li anirán.Perderá las eleccions i a d'altres Comunitats.Ha vulgut fer de President populista i de cada acció un mitin.Ha escampat a tot el partit i dirigents el --tot es pot fer i no castigar ningú--Escoltará tar