Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2010. 16:19h.

Zapatero no farà "les lleis que vol el Papa"

"La gran majoria dels ciutadans volen ser lliures i que ningú els imposi una moral"

Zapatero no farà "les lleis que vol el Papa"

Zapatero, amb Montilla, a Viladecans. (Foto: ACN)

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha garantit aquest diumenge des de Viladecans que no farà "les lleis que vol el Papa". Zapatero ho ha dit després de les crítiques implícites que Benet XVI va fer en la seva visita a Barcelona a les polítiques del govern espanyol, amb lleis com les dels matrimonis homosexuals o la de l'avortament

Rodríguez Zapatero ha carregat contra el president del PP, Mariano Rajoy, i contra el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, per haver dit que "no va estar a l'alçada" per no anar a la missa del Papa. "Però què vol Rajoy, que fem les lleis que vol el Papa? No, farem les lleis que vol el Parlament i els ciutadans d'aquest país, per a tots i amb igualtat", ha afirmat.

Pel president espanyol, "la gran majoria dels ciutadans volen ser lliures i que ningú els imposi una moral", ja que "la moral se l'ha d'imposar cadascú lliurement". "No hi ha hagut dècades i dècades en aquest país havent sempre d'acceptar les lleis i els codis de conducta de tot tipus d'una determinada forma de veure la vida i la religió?", ha dit.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Enric, Barcelona, 16/11/2010 - 08:48

ac: completament d'acord, Zp no pot ser més demagog...

#23 ac, bcn, 15/11/2010 - 13:45

Això és pura demagogia. Zapatero sap que les lleis les fa el Parlament i que el Vaticà no hi té res a veure. Però si va d'anticlerical, això, en aquest país incivilitzat, encara dóna vots.

#22 blabi, bcn, 15/11/2010 - 13:30

PEPE i tu no ests racista i xenòfob anticatalà ?. Veo que en todas partes cuecen habas.

#21 pepe, andorra, 15/11/2010 - 12:40

Ben, muy bueno tu incitacion al odio y tu racismo hispanofobo. Asi es normal q gente del resto de Hispania te coja la mania q te tienen, por racista y nazi. Los ciudadanos españoles no tienen la culpa de la incompetencia de la aristocracia politica de esta Region autónoma.

#20 No zapaterista, BCN, 15/11/2010 - 09:48

Zapatero no hará las leyes que le imponga el Papa... a no ser que se las imponga Obama.