Política · 3 de Febrer de 2012. 18:48h.

Zapatero: "no va haver-hi improvisació"

L'expresident espanyol afirma que "hem exercit l'autocrítica necessària"

El secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, ha assegurat, al congrés del partit d'on sortirà el seu recanvi, que els ajustaments econòmics que va realitzar al capdavant del Govern estatal "van evitar el col·lapse econòmic i financer d'Espanya". També ha assenyalat que les mesures econòmiques que va prendre van ser conseqüència de factors exteriors, com Grècia i la crisi financera dels Estats Units.

El dirigent socialista ha remarcat que va complir amb el que va dir al 35è congrés, quan va afirmar que "posaria els interessos del país per damunt de qualsevol altre interès". "Això precisament va ser el que vaig fer al maig del 2010", ha reivindicat. Segons Zapatero, "el meu objectiu va ser evitar que Espanya fos intervinguda".

Zapatero ha reconegut, però, que "vaig trigar a reconèixer la crisi, però no hi va haver improvisació". També ha reblat que "la crisi mundial va provocar la debacle electoral del PSOE". El líder socialista ha manifestat, entre els somriures dels delegats socialistes, que "per defensar la cultura m'han donat fins i tot a la cella". L'expresident del Govern estatal s'ha acomiadat dient que "aquí acaba el meu temps. Confio en què sabreu fer les coses".

Zapatero, amb Chaves, durant el congrés
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Joan, Barcelona, 04/02/2012 - 09:38

No, segurament no hi va haver improvisació. Lo que hi va haver va ser INCOMPETÈNCIA en quantitats industrials

#3 Séneca, Barcelona, 03/02/2012 - 22:27

Prou, prou; ja ni ha prou. Ignorin-lo i facin un cordó sanitari contra tot el que pugui dir. És tòxic i no mereix més que ser jutjat per un tribunal internacional. No ha existit ningú tan funest i negatiu com ell, que ha enganyat a tothom i a totes hores. De veritat, per higiene mental: que calli!

#2 Pere, BCN, 03/02/2012 - 21:04

Aquest tio no hi toca, i com és que va fer tot el possible per agreujar la crisi. Fins i tot amb un ''govern'' anarquista ens hauria anat millor.

#1 Daserrout, BCN, 03/02/2012 - 19:53

Continua somiant truites, ha trinxat el pais i no és conscient. El pitjor President en el pitjor moment.