Publicitat
Política · 8 de Febrer de 2011. 12:38h.

Zapatero s'afanya a desmentir tracte de favor a Catalunya

"Tindrà les mateixes condicions que coneixen totes les comunitats autònomes"

Zapatero s'afanya a desmentir tracte de favor a Catalunya

Zapatero, en una imatge d'arxiu

El president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha destacat en el Congrés "el marc d'enteniment" durant la trobada amb Artur Mas i el compromís que van segellar perquè Catalunya compleixi amb la reducció del seu deute públic.

Tot i això, ha volgut remarcar que Catalunya tindrà "les mateixes condicions que coneixen totes les comunitats autònomes". Zapatero ha volgut fer callar així les veus que des del seu mateix partit han assenyalat un possible tracte de favor del president espanyol cap a la federació nacionalista.

El president de La Rioja, Pedro Sanz, l'ha acusat de permetre que Catalunya pugui continuar endeutant-se "sense complir les condicions".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Jordi, Teià, 08/02/2011 - 16:37

Inclòs el País Basc i Navarra?

#2 Xavier, SPB, 08/02/2011 - 15:51

es molt senzill, "yomismo": si no li dones mes pinso a la gallina, aqui ningu menja ous. Pero es que si l'esquenyes, corres el risc que salti la tanca del galliner i es busqui la vida pel camp. Per moltes guineus que l'esperin...

#1 yomismo, Murcia, 08/02/2011 - 13:47

En 2 horas Cat ha conseguido lo que Murcia lleva pidiendo 45 dias y todavia tiene el morro de decir que no hay trato de favor. Bueno, pasará a la historia como el peor dirigente de este pais junto con Fernando VII