Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2010. 21:02h.

Zapatero se'n va a l'Afganistan per no coincidir amb el Papa

El president del Govern espanyol no va a la missa de la Sagrada Família

Zapatero se'n va a l'Afganistan per no coincidir amb el Papa

Zapatero, en un moment de la seva visita a l'Afganistan

El president del Govern estatal, José Luis Rodríguez Zapatero, ha fet un viatge sorpresa a l'Afganistan, malgrat l'arribada del Papa, Benet XVI, a Galícia. El cap de l'executiu espanyol estarà de tornada a temps per acomiadar el Sant Pare a l'aeroport de Barcelona aquest diumenge al vespre, però no assistirà a la missa de dedicació de la Sagrada Família.

Zapatero ha anat a l'Afganistan acompanyat de la ministra de defensa, Carme Chacón, i de la titular d'Exteriors, Trinidad Jiménez. Zapatero, després de visitar les tropes espanyoles, s'ha entrevistat amb el president del país asiàtic, Hamid Karzai. Zapatero ha assegurat als militars espanyols que "no estem aquí per quedar-nos".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 pepsina de mataro, Mataró, 08/11/2010 - 01:35

El Papa de Roma, no deixa de ser un cap d?estat. Això és un fet.. No entenc que aquest Sr. Zapatero que vol demostrar la seva bel?ligerància amb la Església, creués l?Atlàntic per anar a resar amb el Sr. Obama. Entendreu ara per que esta tant malament Espanya econòmicament parlant.

#9 Xavier, BARCELONA, 07/11/2010 - 21:52

Com ja s'ha vist en altres ocasions, el Presidente Rodriguez té un problema de conducta amb les seves obligacions inherents al càrrec i incloses al sou. En realitat, cada dia va fent més amics arreu del món.

#8 A Lleida només un 8%, Lleida, 07/11/2010 - 21:07

NO HE VIST UNA PERSONA PÚBLICA MÉS MALEDUCADA EN TOTA LA MEVA VIDA (A EXCEPCIÓ D'ELTON JOHN)

#7 juanma, etxarri-aranatz, 07/11/2010 - 20:17

Y que ha ido este a Afganistan?. El odia al ejercito y aunque el hace como que no lo sabe, el ejercito, ni le quiere a el, ni a su ministra pacifista.
COBARDE!!!! ¿A quién representa?

#6 Antonio Peiró, Lleida, 07/11/2010 - 16:22

¿Y que ha ido este a Afganistan?. El odia al ejercito y aunque el hace como que no lo sabe, el ejercito, ni le quiere a el, ni a su ministra pacifista.