Publicitat
Política · 6 de Setembre de 2010. 13:41h.

Zapatero ve a Catalunya malgrat Collboni

El director de campanya havia demanat al president espanyol que "s'ho pensi dues vegades"

Zapatero ve a Catalunya malgrat Collboni

Zapatero, rodejat de 'fans', durant el darrer congrés del PSC

El president Montilla ha convidat aquest any al secretari general del PSOE i president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, perquè participi a la XXI Festa de la Rosa amb la que, com cada any, els socialistes catalans inicien el curs polític.

Segons que ha afirmat el director de campanya del PSC, Jaume Collboni, la presència del secretari general del PSOE el proper diumenge 19 de setembre a la Pineda de Gavà s’emmarca en la “plena normalitat” d’una trobada del relleu polític de la Festa de la Rosa, en què Zapatero ja ha participat en anteriors ocasions.

Així mateix, Collboni ha insistit en què “l’aposta de la campanya dels socialistes catalans passa també per posar de relleu la gestió i l’obra de Govern de Zapatero a Catalunya”. Collboni ha afegit que està previst igualment que José Luis Rodríguez Zapatero participi en actes electorals del PSC en dates a concretar.

El mateix Collboni, però, en declaracions fetes el passat abril, va manifestar que "no és el més prudent del món" que Zapatero vingui a Catalunya per donar suport als socialistes catalans de cara a les pròximes eleccions autonòmiques.

Collboni va assenyalar que "en un context de tensió que ningú pot negar, el més prudent és valorar i pensar-s'ho dues vegades".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Confuci, Vic, 06/09/2010 - 21:02

En Collboni deu venir directament d'Italia. Com se li pot ocòrrer dir que en Rodriguez Z. no vingui a la colònia, i a més a més després d'enviar-nos el nou virrei en Corbacho per a dividir tant com es pugui Catalunya.
Salut i Estat Català!

#8 Vicenç Ramoneda i Ullar, Sentmenat, 06/09/2010 - 18:41

Aquí qui mana es el PSOE i punt! El psc ni existeix, o encara no s'en han adonat?

Benvingut Mr Bean! Aviam quina en dius que estem tristos!

#7 RASCA, CASTELLDEFELS-ESPAÑA, 06/09/2010 - 18:31

TODOS ESTOS QUE CRITICAN Y SE CREEN QUE SON TOREROS DESDE EL BALCON DE SU CASA ME GUSTARIA VERLOS TOREAR EN LA PLAZA MENUDA PANDA DE HIPOCRITAS ANALFABETOS,

ZAPATERO ERES EL MEJOR LOS CATALANES TE NECESITAMOS VEN A VERNOS. .

ILOVE YOU ZAPATERO!!!!!

#6 joan, manresa, 06/09/2010 - 17:56

El Casal,17,45 h.--Vinga ,vinga a treure els gegantons i fer pasacalle...Are,millor que no pasin de Montserrat..,ni Zapateros,ni Gonzalez ni Guerras....Prou d'insults i humillacions a Casa Nostra.Fora titellaires de la politica Espanyola.Foraaaaaa

#5 Jep, Catalunya, 06/09/2010 - 15:29

Zapatero ha de ser declarat persona non grata a Catalunya. Les seves mentides, preses de pèl continuades, falses promeses i el seu somrient cinisme integral, no son benvinguts a Catalunya. FO-RA!