Publicitat
Política · 24 d'Abril de 2009. 21:22h.

Zapatero veu com un elogi les paraules de Sarkozy

Declara a 'Le Monde' que "tots els comentaris que hagi pogut fer sobre mi són positius"

Zapatero veu com un elogi les paraules de Sarkozy

Sarkozy i Zapatero

Els recents comentaris del president francès, Nicolas Sarkozy, sobre el cap del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, van ser interpretats com un cert menyspreu cap el líder del PSOE, però aquest creu que va ser un elogi. De fet, Zapatero ha tret importància a la polèmica suscitada per les declaracions de Nicolas Sarkozy en què suposadament qüestionava la seva intel·ligència i s'ha mostrat convençut que els comentaris del mandatari francès van ser "positius".

"Tinc una bona relació amb Nicolas Sarkozy i sé que tots els comentaris que hagi pogut fer sobre mi són positius", ha assegurat el president espanyol en una entrevista que public aquest divendres el diari francès Le Monde.

"Aquesta qüestió ha creat una certa polèmica, però conec bé Nicolas Sarkozy", prossegueix Zapatero en l'entrevista, abans de precisar que el cap de l'Estat francès "sempre ha estat generós en la relació, i elogiós". Per aquest motiu, Zapatero considera que "no hi ha cap problema" ni necessitat de cap explicació. Zapatero i Sarkozy es veuran cara a cara dilluns i dimarts que ve durant la visita oficial que el mandatari francès farà a l'Estat espanyol.

La polèmica va sorgir la setmana passada, quan el diari Libération va publicar una informació segons la qual Sarkozy hauria qüestionat la intel·ligència de Zapatero en una trobada informal amb un grup de parlamentaris francesos als quals, segons el rotatiu, va arribar a dir que el president espanyol "potser no és gaire intel·ligent". Un cop creada la polèmica, l'Elisi va enviar un comunicat per desmentir oficialment les paraules atribuïdes al cap d'Estat francès.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 joan, manresa, 25/04/2009 - 17:38

El pobre Sr.Zapatero no dona per més,o potser te un equip al seu darrera que li fan el llit..No s'enten.Es que no ya ningú que li digui el ridicul que esta fent quant surt al exterior,sembla un pop a dintre un graij,i creu que sempre fa mitins com a ca

#1 Pasqual, BCN, 24/04/2009 - 23:57

Per una vegada estic d'acord amb el ZP, dir-li poc intel·ligent es queda tant curt que sona com un elogi.