Publicitat
Política · 31 de Desembre de 2008. 16:25h.

Zapatero vol "escurçar diferències" entre Comunitats

El president del Govern diu que tots els espanyols han de millorar "visquin on visquin"

Zapatero vol "escurçar diferències" entre Comunitats

Zapatero, a la seu del PSOE a Sanlúcar de Barrameda

El president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha defensat el nou model de finançament autonòmic perquè “millorant els recursos de totes les Comunitats Autònomes” es milloren les condicions de vida “de tots els espanyols visquin on visquin”. “Volem millorar l'educació i la sanitat”, ha sentenciat.

“Vull que els andalusos, que els catalans o els madrilenys tinguin millors hospitals, millors centres de salut i més condicions tecnològiques per a millorar la salut de tots els ciutadans. Sí, ho volem fer. ¿I ho podem fer? Sí. Perquè aquest és un país fort”, ha afirmat Zapatero per a afegir que "sembla que el Partit Popular o no s'ha assabentat o no vol assabentar-se que som la vuitena potència econòmica del món”. I ha assegurat que el seu govern no farà retallades socials, sinó que seguirà invertint en la creació d'ocupació, les infraestructures i les polítiques socials.

Segons Zapatero, l'Executiu socialista seguirà “escurçant diferències” entre les comunitats amb menys rendes i les de més rendes, com ha fet a Andalusia amb el compliment del deute històric, “tots els partits ho han reclamat, però l'únic govern que va a complir és aquest govern socialista. I ho va a fer molt aviat”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Juanc, Barcelona, 02/01/2009 - 20:47

Si este tio dice que quiere recortar diferencias, es que hará exactamente lo contrario. Ya vereis como a Teruel, Soria y Lugo no les toca ni un duro con su plan.

#5 ton, sallent, 01/01/2009 - 19:31

hi ha algú que mani en aquest país que sigui mes burro que aquest . Estem a la cua de l´ensenyanmentde I D I, SOM ELS PRIMERS DE LA LLISTA EN ATUR . estic parlant d´Europa, es clar, es pot ser mes beneit i alhora esser president?

#4 jajape, Anoia, 31/12/2008 - 19:38

Per escurçar diferencies i ha dos sistemes bàsics, que els que van al darrera corrin més o fer la traveta al que van davant, sembla ser que el Sr. Zapatero ha optat per la segona opció. I per sobre de tot castigar la política de l'esforç.

#3 joan, manresa, 31/12/2008 - 19:31

Per pixar i no treure gota.. sobre ell su creu tot axó..No te vergonya..Sr.Mentider Compulsiu,miri de escurçar las diferencias entre donas que han cotizat 7,8,o 9 anys i no cobren rés amb daltres que sense treballar mai els van regalar el PER i a cobra

#2 Cesc, Riudoms, 31/12/2008 - 18:46

Independentment de l'esforç? Si treballo molt més que un andalús -a qui no se'ls coneix per treballar- per què hem de tenir el mateix nivell de vida?

El PP ja va evidenciar en el seu dia que estem en crisi i vostè, President, no se'n vol enterar.