Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2008. 09:29h.

Zaragoza acusa Mas de "buscar el caos"

"Només té un interès: tornar al poder. La resta no l'importa en absolut"

Zaragoza acusa Mas de "buscar el caos"

Zaragoza

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha manifestat en una entrevista a Els Matins de TV3 que "a nosaltres ens interessa que a Espanya hi hagi un ordre, estabilitat i una manera d'afrontar la crisi que ens permeti afrontar els nostres problemes".  "No es pot lluitar contra la crisi i a la mateixa vegada afavorir el caos", ha afegit en referència al president de CiU, Artur Mas.

"Què vol Mas? eleccions anticipades a Espanya? entrar en una dinàmica de confrontació electoral enmig de la gran crisi que estem vivint? Això és responsabilitat?", s'ha preguntat el dirigent socialista, per tot seguit sentenciar que "això és buscar el caos". "Mas només te un interès: tornar al poder. La resta no l'importa gens, en absolut", ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Tomàs, Lleida, 26/11/2008 - 16:59

"Només té un interès: tornar al poder. La resta no l'importa en absolut". Només canviant dues paraules es retrata a ell mateix:
"Només té un interès: MANTENIR EL poder. La resta no l'importa en absolut"

#29 Maria, Barcelona, 26/11/2008 - 09:36

Que es digui que un polític només busca tornar al poder em resulta molt ridícul. Em vénen ganes de riure. No és precisament el que busquen tots?. I també vosté. Algú sap que hi hagi algún polític que vulgui renunciar a la seva poltrona?.

#28 josep lluís, europa, 25/11/2008 - 20:18

Abans d'anar a TV3 aprèn a parlar el català, José Zaragoza. Avui he escoltat els teus comentaris i has dit en pocs minuts uns quants barbarismes. Segur que si parlesis en espanyol i diguessis uns quants catalanismes no et voldrien ni a TVE ni al PSC-PSOE

#27 paula, matadepera, 25/11/2008 - 17:47

EL CAOS JA EL TE ELL A CASA SEVA
NOMES CAL VEURA EL TRIPARTIT .
SI ES DEDIQUES A CONTROLAR AL SR.CAROD I TOTS ELS APROFITATS I LLADRES DEL TRIPARTIT, NO TINDRIA TAN TEMPS DE PARLAR DELS ALTRES.

#26 Joan, Allà on sigui, 25/11/2008 - 17:47

Zaragoza-007, contra el Dr.Mas-KAOS.
Apa, aneu a pastar fang criatures!