Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2011. 19:38h.

Zaragoza anuncia una demanda contra Tena per "difamació"

El dirigent socialista diu que "és absolutament fals" perquè "no he estat mai funcionari de la Diputació"

Zaragoza anuncia una demanda contra Tena per "difamació"

José Zaragoza, en una imatge d'arxiu

El director de la campanya del PSC, José Zaragoza, ha desmentit en declaracions a e-notícies que sigui un dels beneficiaris de les anomenades 'motxilles' de la Diputació de Barcelona. Zaragoza ha afirmat que "és absolutament fals" perquè "no he estat mai funcionari de la Diputació"

El també secretari d'organització ha anunciat que presentarà "una demanda per difamació" i ha lamentat les declaracions de López Tena perquè "una persona que té estudis de dret el que no pot fer és anar difamant a la gent". Zaragoza també ha negat que el periodista Toni Bolaño, exdirector de comunicació de Montilla, sigui un dels beneficiaris.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Añex, Barcelona, 09/11/2011 - 13:15

Clar... CiU és un partit honest, igual que SI o ERC o el PP, clar, ells no col·loquen ningú i tampoc no els hi agrada la pela. Va home, va, que tots els partits polítics tenen amiguets endollats a les administracions públiques, per mi poden anar a cagar tots junts agafats de la maneta.

#5 kins, camping la siesta, 07/11/2011 - 20:50

No ho nega que hi hagin 'motxilles', només ve a dir que ell no les ha cobrades. Que digui noms dels que sí les han cobrat. Quina barra!!!

#5.1 Mateu, Barcelona, 07/11/2011 - 23:12

Si, tens raó, que CiU i PP, deixin de pagar ( ho dic perquè encara paguen) i donin els noms dels funcionaris. Ara, després que s'atenguin a les conseqüències i a les demandes dels treballadors.

#4 Joan, de Manresa, VOLEM LA LLISTA, 07/11/2011 - 20:37

La millor manera de demostrar que no es cobrava la motxilla no és fer una demanda per difamació, sinó treure la LLISTA dels "motxillers".
Mentrestant jo també penso que vostè ho cobrava, per tant també em pot demandar a mi

#2 Trosko, Les Borges Blanques, 07/11/2011 - 20:13

I en concepte de què heu cobrat tants anys de la Diputació de Barcelona? La menjadora del PSC no us va fer funcionaris? Coi, quina badada, amb la quantitat de gent que hi han col.locat, els sociates, a la Dipu!!

#1 Inocenci, Castellar del Vallés, 07/11/2011 - 19:48

Si amb una afirmació així -que no es constitutiva de delicte- vol presentar una demanda (querella pels entesos), vol dir que les paralules d´en López Tena SON VERITAT. No hi ha cap socialista que no li agradi la pela. Quins collons, el PSOE d´ensorra i el PSC va al darrera.