Publicitat
Política · 28 d'Octubre de 2009. 10:42h.

Zaragoza: "Barto Muñoz és una bona persona"

"El senyor Felip Puig és un expert a dir mentides"

Zaragoza: "Barto Muñoz és una bona persona"

Muñoz, detingut per la Guàrdia Civil

El secretari d’organització del PSC, José Zaragoza, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC 1, que "des del punt de vista personal, estic tocat i sorprès". "El pitjor que pot passar és que fem especulacions", ha considerat, tot i admetre que "en cas de confirmar-se, això és gravíssim i incompatible a pertànyer al PSC".

"A nivell personal, em sorprèn, és una contradicció evident que hi hagi persones que hagin confessat un delicte, com el senyor Millet i el senyor Montull que són al carrer, i que n'hi hagi d'altres que tenen la presumpció d'innocència, que han dormit al calabós", ha afegit. També ha indicat que "Barto Muñoz és una bona persona."

"Amb això cadascú es retrata políticament. El senyor Felip Puig està acostumat a dir moltes mentides. És un expert a dir mentides", ha dit. "Al senyor Puig li ha passat el que li passa sempre a CiU: s'han quedat descol·locats. Mentre nosaltres hem actuat amb contundència, ells no. Nosaltres assumim les nostres responsabilitats, potser que CiU assumeixi les seves", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Anna A., Esquerra, independentista? Val!, 29/10/2009 - 09:50

g (Barcelona), Què és que no ho ha dit?
On és el sensacionalisme?

Ara toca ajudar en Zaragoza des de l'independentisme?

O més aviat des d'Esquerra?

No és el mateix.

Sou part interessada.

#12 g, barcelona, 28/10/2009 - 23:00

A mi no magrada PSC, ni Zaragoza, de fet soc independentista, pero he sentit lentrevista de rac1 a zaragoza i aquest titular em sembla descaradament sensacionalista.

#11 JJ, sant cugat del valles, 28/10/2009 - 18:16

es tant bona persona que el desfenestrem sense estar ni imputat...
ai quina ferum fa a can psc-oe...

#10 betes i fils, rubi, 28/10/2009 - 15:33

ara només falta que el jutge, pugui demostrar que els cuartos que guardava el Barto, no eren per ell, sino que son fons del partit socialista en paraisos fiscal. Qui es en realitat el propietari de tots aquest cuartos? no crec, que només siguin d'un alca

#9 Kropotkin, Vic, 28/10/2009 - 14:26

Pues será esa la razón de su detención. ¿Que hace una buena persona de alcalde de Santa Coloma? Es incongruente...