Publicitat
Política · 15 de Desembre de 2018. 12:13h.

Zaragoza compara la CUP amb Vox

El diputat del PSC a Madrid diu que les dues formacions "plantegen posicions extremistes"

El diputat el PSC al Congrés, José Zaragoza, ha comparat la CUP amb Vox en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio. "El paper de Vox respecte al PP i Ciutadans, em recorda el paper de la CUP respecte a Convergència i Esquerra Republicana", ha manifestat.

Zaragoza els ha definit com "dos partits molt radicals" i ha afegit que tots dos "plantegen posicions extremistes que imposen als partits majoritaris". "Els partits majoritaris, per mantenir-se al poder, accepten les propostes polítiques d'aquests minoritaris", ha lamentat.

"El que ha passat a Andalusia amb Vox ha passat a Catalunya amb la CUP. És la radicalització de la política", ha sentenciat el dirigent socialista, que ha defensat que "no s'ha d'il·legalitzar cap partit per les coses que diu o defensa, sinó per les coses que fa".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Vikander , Cornellá , 16/12/2018 - 12:55

Yo puntualizaría un poco. Quien está a la altura de radicalización de Vox es Podemos. La CUP va más allá, mucho más allá.

#4 opinador, Barcelona, 15/12/2018 - 18:21

Con una notable diferencia, de momento VOX no ha hecho nada ilegal ni anticonstitucional

#1 Neferu, Barcelona, 15/12/2018 - 14:14

Tiene razón. Vox extrema derecha y CUP extrema izquierda. Ambos dos son extremistas ultras.

#1.1 Sr Pepito , Lerida , 15/12/2018 - 15:44

Pero yo no he visto nunca a Vox apelar a la violencia para defender sus ideas.No es lo mismo utilizar la violencia que utilizar las instituciones democráticas para aplicar tu ideario.El que no pueda distinguir entre estas 2 realidades es que es bastante cortico.