Publicitat
Política · 9 de Gener de 2009. 16:12h.

Zaragoza demana a CiU "de quina banda està"

“Volem que aclareixi si està a favor o en contra del govern català”

Zaragoza demana a CiU "de quina banda està"

José Zaragoza

El secretari d´organització del PSC, José Zaragoza, ha afirmat, segons un comunicat del partit, que “CiU es prepara per dir no” al nou sistema de finançament. En aquest sentit, ha demanat “que aclareixin de quina banda es posicionen, si estan a favor o en contra del govern català”. Perquè “el que fan és dificultar la seva feina; sempre posen pegues en comptes d´ajudar”. Zaragoza ha afegit que “obliden que és una negociació de governs i no de partits i que sembla que només els interessi crear problemes i no que s´aconsegueixi un nou model”.

Zaragoza ha ressaltat la “poca solvència i la frivolitat” del líder de l´oposició, Artur Mas, per la seva actitud durant tot el procés de negociació del nou finançament donant fins a vuit xifres diferents i fent que Catalunya aparegui dividida. Tanmateix, en referència al ple extraordinari que ha demanat CiU al Parlament, Zaragoza s´ha preguntat que “si és tan important aquest debat i si tenien tanta pressa, per què no demanaven una [reunió de la] diputació permanent. Potser estaven de vacances? Això demostra que és una estratègia per debilitar el Govern de Catalunya, ja que assolir un bon acord posaria en evidència el fracàs de la seva governabilitat” , ha dit.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Sergi Alzuria, Barcelona, 10/01/2009 - 17:23

CiU de la de Catalunya i dels catalans. El PSC de la del PSOE, el ZP i d'Espanya.

#19 ramon, barcelona-c, 10/01/2009 - 13:37

Quina claredat expositiva la dels srs,Zaragoza ,Iceta i el Ferran ,el de la crosta. Em cauen les llagrimes per el seu grau d'honestetat i la seva manca ,i sería normal , de crosta socio-espanyoliste. Sou un be de Déu. ( perdó que potser son ateus)

#18 Miquel, Cornellà, 10/01/2009 - 13:31

Fa 30 anys que el psc permet que el psoe ens cardi ben cardats en cada govern "socialista" i encara pregunta en quin costat esta ciu... la pregunta es, en quin costat esta el psc?

#17 toni, Xàtiva, 10/01/2009 - 13:23

Els del PSC haurien de dir de quina banda estan, abans i ara. I de la Chacon ni en parlem ....

#16 Lluís, Tortosa, 10/01/2009 - 13:19

Quina ironia i quin cinisme la del "Sr." Zaragoza. Tot els està bé. Després que el votin els analfabets.