Publicitat
Política · 30 de Novembre de 2009. 10:36h.

Zaragoza: "no es pot entendre Espanya sense Catalunya"

"A Catalunya i en el PSC mana Montilla, i ni Moncloa ni Ferraz no tenen res a dir"

Zaragoza: "no es pot entendre Espanya sense Catalunya"

Zaragoza, en una imatge d'arxiu

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha manifestat en una entrevista a El Mundo que "si Catalunya perd la seva dignitat, Espanya no la pot mantenir, perquè no es pot entendre Espanya sense Catalunya. Se'ns pretén imposar una determinada Espanya, la qual cosa no ens agrada. O és que els catalans no tenim res que dir sobre el que ha de ser Espanya?".

"Per als nacionalistes, el PSC som la representació d'Espanya, més espanyolistes que ningú. I per als de l'altre costat, som més nacionalistes que ningú. Si els dos extrems ens critiquen, és perquè hem encertat i perquè defensem un projecte en el qual Catalunya es vol entendre i ser dins d'Espanya, però una Espanya que vulgui entendre's amb nosaltres", afegeix.

El dirigent del PSC afirma que "sóc català i espanyol, perquè no és incompatible. Catalunya té sentit dins d'Espanya, però a l'Espanya que decidim col·lectivament". Malgrat això, afegeix que "evidentment, a Catalunya i en el PSC envia Montilla, i ni Moncloa ni Ferraz no tenen res a dir. Som partits diferents".

"El senyor Mas és una persona bastant imprudent i amb poc seny que avui està a favor de les consultes soberanistas i pel matí està disposat a aliar-se amb el PP", denuncia d'altra banda.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Ricard, Barcelona, 01/12/2009 - 09:59

Sembla com si els espanyols no en tinguessin prou amb ser espanyols que els cal a demés ser catalans. Si necessiten de dues identitats es el seu problema. Mentre segueixin tant falsos, no mereixen cap atenció.

#27 amoscaciques, girona, 30/11/2009 - 23:18

VSD(les gavarres): i a mi què m´importa el q tu vulguis ser? xinès, hindú o de Mongòlia...la teva xuleria me la sua força...comprens?
El q està clar és q Catalunya és part d´Espanya...i per molts anys.

#26 Esteve, Sabadell, 30/11/2009 - 22:17

Els catalans som catalans i punt. No necessitem ser res més. Igual que els espanyols són espanyols i els alemanys són alemanys. La resta és nacionalisme espanyol.

#25 amoscaciques, girona, 30/11/2009 - 20:20

Cesc, els catalans, no som castellans...però si som espanyols. I els catalans de la Catalunya nord, no són espanyols pq se la van quedar els francesos per temes de guerra...igual com va passar amb Gibraltar amb els anglesos.

#24 amoscaciques, girona, 30/11/2009 - 20:15

Cesc(Tossa): quants cursos has repetit? téns el graduat o quelcom similar? tu confons la llengua castellana amb el fet de ser espanyol. Som espanyols parlant i tenint cultura catalana(com particular) i usant el castellà com l´idioma comú de TOTS.