Publicitat

El secretari d'organització del PSC deixa clar que "volem governar sols"

Zaragoza reapareix

Zaragoza, a Els Matins

El secretari d’organització del PSC, José Zaragoza, ha manifestat en una entrevista a Els Matins de TV3 que "nosaltres volem governar sols. Tenim aquesta ambició. Hem demostrat que podem governar a totes bandes, tenim gent de nivell i capacitat per governar Espanya, Catalunya o els municipis". Zaragoza ha trencat d'aquesta manera el seu silenci després d'haver-se quedat al marge de la polèmica al PSC durant aquests dies.

Sobre l'opinió de Joan Herrera, que assegura que serà CiU o tripartit, ha assenyalat que "Iniciativa que digui el que vulgui, té la seva pròpia estratègia". "Hem afrontat els veritables problemes d'aquest país, problemes que CiU amb majoria no s'atrevia", ha defensat.

També ha dit, en declaracions a El món a RAC1 i en referència a Ernest Maragall, que "vaig veure l'article sencer. El titular i l'article eren dos mons", tot i admetre també que el conseller d'Educació "ha comès un error".
 
"S'ha de tenir la capacitat de rectificar si t'has equivocat. Rectificar és de savis i està molt bé", ha indicat el dirigent socialista, a més de considerar que "el que s'està interpretant no és el que ell volia explicar".
 
També ha explicat que Maragall "posa el càrrec a disposició del president per la polèmica generada" i ha recordat que "el tema l'ha tancat el mateix conseller". "El conseller ha demostrat una gran capacitat de gestió, de lideratge", ha assegurat.
 
"No hem discutit llistes, però és obvi que Carme Chacón i Celestino Corbacho tenen una responsabilitat amb el govern espanyol", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Josep, ., 16/02/2010 - 19:32

Saragossa, siguis valent, només hauries de fer una reflexió en veu alta, tu et creus que Maragall no té raó?.
Espero resposta teva ....
Tu també pots rectificar.

#18 joan, barcelona, 16/02/2010 - 17:56

si zaragoza si ,i com el pais basc el pp hos donara una maneta ,sempre per la santa unidad de españa.

#17 Mercè, Lleida, 16/02/2010 - 16:51

Quin fàstic!. Cada día n'estic més farta d'aquest tripartit. Si a les properes eleccions nofoten el camp d'una vegada, estic pensant seriosament a exiliar-me.
CATALUNYA AMB AQUEST GOVERN VÀ COMPLETAMENT A LA DERIVA!

#16 Fotem-los al carrer, Barcelona, 16/02/2010 - 14:09

Espero que, quan us foteu la clatellada que sens dubte serà sonada, desapareixis el mapa polític per higiene democràtica.

#15 Lluís, Barcelona, 16/02/2010 - 14:04

Com a mínim els socialistes es mantenen ferms en la seva decisió de no pactar amb el PP. El mateix desitgem els de CiU: Mas no tornis a caure en el mateix error del passat! http://bit.ly/a0ykKF