Publicitat

Alejandro Fernández: "Segur que no s'ha llegit el 'Manual de desobediència civil', però llegeixi-se'l"

El portaveu del PPC, Alejandro Fernández, va assegurar en el debat de política general que el president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, no s'ha llegit el "Manual de desobediència civil" dels germans Engler.

El diputat popular va subratllar que havia llegit que el president de la Generalitat, Quim Torra, "té, o tenia a sobre de la seva taula, el 'Manual de desobediència civil' dels germans Engler" i ha afegit que "jo aquestes coses també me les llegeixo, encara que sigui un esforç titànic, perquè és tot el contrari del que penso", ja que, segons ell, l'independentisme està "intentant desenvolupar una teoria de com realitzar accions violentes i cridar-les pacifisme".

"Aquest és el resum. Com realitzar accions violentes i cridar-li pacifisme. Miri, set anys ... Aquesta és la teoria d'això. Llegeixi-se'l. Segur que vostè ... El senyor Torra l'ha llegit. El senyor Batet, segur que no, però llegeixi-se'l", va etzibar.

Finalment, Alejandro Fernández va assenyalar que "set anys després i molt esgotament després, vostès estan a un no res de prendre una decisió crucial". "Li recomano, i li ho dic encaridament, que pensi molt bé en això. Penseu molt bé en això, perquè podrien ser decisions irreversibles", va reclamar.

 

que están básicamente, y esta es mi opinión, intentando desarrollar una teoría de cómo realizar acciones violentas y llamarlas pacifismo. Ese es el resumen. Cómo realizar acciones violentas y llamarle pacifismo. Mire, siete años... Esta es la teoría de esto. Léaselo. Seguro que usted... El señor Torra lo ha leído. El señor Batet, seguro que no, pero léaselo. (Rialles.)

Al final, y esto es lo más importante, siete años después y mucho agotamiento después, ustedes están al canto de un duro de tomar una decisión crucial. Le recomiendo, y se lo digo encarecidamente, que piense muy bien en ello. Piense muy bien en ello, porque podrían ser decisiones irreversibles.

Albert Batet, durant una intervenció des de l'escó
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 el último que cierre, Canovejas, 27/09/2019 - 23:53

Gracias a los comentarios anteriores, la imagen que yo tenía de este limitado personaje, me reafirma en lo que pensaba de él, está en nivel "hartosopas". Y que presidir ese grupo parlamentario no requiere ni el graduado escolar. Ya no quiero hablar de su "locuacidad" después de oirlo en un par de tertulias, porque su nivel es de subsuelo.

#2 Cris, Barcelona , 26/09/2019 - 15:46

Lo que necesita este Zopas es un logopeda. Mucho ego, sin nada de contenido.

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 26/09/2019 - 13:28

Diuen les males llengües que el cacic i acaudalat pare d´aquest estrambotic biped va comprar el seu esco amb una generosa donacio a tocateja i a fons perdut a les extenuades butxaques del Mao Tse Tung de Waterloo

Que no fara un pare per un fill encara que sigui com aquest

El nene vale, el nene estudia danza moderna y declamacion

#1.1 botifler1914, Waterluxe, 26/09/2019 - 13:51

Pobre padre, supongo que al mear se la mira y la maldice.

#1.2 NED, valls , 26/09/2019 - 19:09

Ai, el pare, els camions del papa, .....a valls ens coneixem tots