Publicitat

Aragonès retreu la "intervenció escrita" al líder de Vox

Zasca a Garriga

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha retret al president del grup parlamentari de Vox, Ignacio Garriga, que porti "la intervenció escrita" i li ha demanat respectar la "dignitat" de tots els ciutadans de Catalunya.

Garriga li ha demanat, en un principi, per les mesures que té previstes el Govern per fer front a la "crisi social" que pateixen els catalans. Aragonès li ha contestat que "posarem en marxa un pla de rescat social", "posarem en marxa tot el sistema d'ajudes" i "enfortirem els serveis públic i que hi pugui accedir tothom".

Garriga, que en la seva segona intervenció ha consultat reiteradament els seus papers i ha anat passant pàgines, li ha replicat que "els catalans estan immersos en una de les pitjors crisis dels darrers anys" i ha recordat xifres d'atur, ertos i el tancament de negocis, entre d'altres aspectes. "Catalunya pateix una crisi social sense precedents" i li ha retret que "vostè només parla d'indults, amnistia i d'acords foscos amb el senyor Sánchez".

Aragonès li ha contestat aleshores que "el problema de portar les intervencions escrites -el líder del grup parlamentari d'ERC també ha llegit la seva- és que jo li he parlat de consell de diàleg social, d'ajudes a les empreses, d'atendre als col·lectius més afectats per l'increment de l'atur i vostè em diu que jo he parlat d'una altra cosa". "Jo suposo que això serà habitual durant aquesta legislatura", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#18 BEJOTA, bcn, 03/06/2021 - 13:53

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS (VER:INSULTOS DE TORRA Y PUJOL).

#16 BEJOTA, bcn, 03/06/2021 - 11:56

TE SABES MUY BIEN EL GUION , ARAGONES, PERO NO ME CONTESTASTE A LA PREGUNTA SI"HABRIAIS TENIDO "COLLONS "(CON ESTA PALABRA) DE HACER UN 1-O EN RUSIA , CHINA O USA.
El voto de Lérida vale casi 3 veces que en Santa Coloma de Gramanet. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F.

#15 Yomismo, Sevilla, 03/06/2021 - 11:27

Podemos planteará en su congreso la ilegalización de VOX


https://okdiario.com/espana/podemos-planteara-congreso-ilegalizacion-vox-7312024

#14 JM, Barcelona, 02/06/2021 - 23:48

Es lo que hizo Aragonés durante el debate de investidura cuando replicaba a Vox, se dedicó a leer íntegramente un texto que llevaba escrito. De todas formas concuerdo con que se debe ser ágil, pudiendo llevar algunas notas pero no leer constantemente un guion.

#13 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 02/06/2021 - 23:09

Aragonès li ha contestat aleshores que "el problema de portar les intervencions escrites -el líder del grup parlamentari d'ERC també ha llegit la seva-"


El perro que se muerde la cola

#13.1 Antifa, L'h, 03/06/2021 - 10:13

Es que es Mas profundo, no entiende lo que lee, no tiene ni idea del presupuesto de la Generalitat, como ya demostró. Por respeto a sus votantes, debería prepararse y hacer una oposicion de verdad, no de fuegos artificiales