Publicitat

Martín Blanco retreu a Aurora Madaula haver fet servir "una cita falsa"

La diputada de Junts per Catalunya, Aurora Madaula, ha fet referència a una cita "falsa" atribuïda a l'ara eurodiputat de Ciutadans, Jordi Cañas, durant la seva intervenció durant el debat d'una moció de la formació taronja sobre les seves interlocucions.

Madaula ha criticat que el debat proposat per C's "té com a objectiu general carregar contra el diàleg com a solució política i substituir qualsevol negociació amb el bloqueig i el negacionisme" i ha negat que hi hagi "un conflicte social", "un conflicte que hagi dividit les famílies" o "un conflicte com el d'Irlanda del Nord malgrat que vostès ens volguessin muntar un Ulster". Se'n recorden?", ha preguntat.

El diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, ha demanat la paraula al final del debat perquè "la senyora Madaula acaba de mentir en sessió parlamentària" i li ha retret "l'invenció que vostè acaba de repetir del suposat Ulster que el diputat Jordi Cañas va dir".

El portaveu de la formació taronja li ha recordat a la diputada de JxCat que l'exdiputada d'ERC, Gemma Calvet, va "difondre aquest bulo, com tants altres que difonen vostès, i va haver de demanar disculpes a Cañas perquè va admetre que havia mentit".

balnco.jpg

"Li recomano amb la més absoluta humilitat que reconegui, com ho va fer la senyora Calvet, que vostè s'ha fet eco d'un bulo" ha afegit Nacho Martín Blanco. Madaula l'ha interpel·lat aleshores des de l'escó i el vicepresident primer, Josep Costa, l'ha advertit que "no poden interpel·lar-se des dels escons".

L'exdiputada d'ERC, Gemma Calvet, en efecte, es va veure obligada el 13 de febrer de 2014 a retirar davant del ple del Parlament una expressió per resultar "falsa". Calvet havia atribuït al diputat de Ciutadans, Jordi Cañas, la frase "Os vamos a montar un Ulster que os vais a cagar" segons una informació publicada pel diari Directe.cat.

Cañas va prendre la paraula en aquell ple per dir que "les campanyes de difamació estan perfectament orquestrades i controlades per sectors afins al seu partit, no sabia jo que aquells que estaven afectats havien de donar explicacions i justificar-les".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Toni, Tabarnia, 05/06/2020 - 09:22

Y que más les da a estos independentistas si esas declaraciones son ciertas o no? El independentismo vive desde hace años de una realidad paralela inventada.

#9 Alfonso, Bangkok, 05/06/2020 - 04:17

Acabo de leer el articulo de Salvador Sostres de la barra del armario en Waterloo, ja ja ja, ....esta es otra del grupo de las tetas grosas?

#8 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 04/06/2020 - 20:38

¿Y donde han ido a parar los comentarios 2 y 3...?

Que esta individua sea la pareja de Coromines, seguro que es el motivo de las alucinaciones que puede llegar a padecer... Ustedes se imaginan al Coro en pantuflas y gayumbos en una noche de tormenta... pues eso terrorífico...

#7 Lobisome, BCN, 04/06/2020 - 19:33

Es verdaderamente extraño lo sucedido pues si de algo entiende Madaula de verdad es de citas...

#6 un ciutadà, palau plegamans, 04/06/2020 - 18:57

més que conflicte polític com repeteix la senyora unes vegades, el que tenim i fa temps és un conflicte mental i de primer ordre.